Με τα δεσμά του γάμου ετοιμάζεται να ενωθεί ο βρετανός τραγουδιστής Έλτον Τζον με το σύντροφό του Ντέιβιντ Φέρνις, μετά τη νομιμοποίηση του γάμου των ομοφυλοφίλων στη Βρετανία
Ο 67χρονος σταρ της ποπ, ο οποίος έχει πουλήσει περίπου 250 εκατ. άλμπουμ στα πάνω από 40 χρόνια της σταδιοδρομίας του, δήλωσε σε εκπομπή του αμερικανικού τηλεοπτικού δικτύου NBC: «Θα το κάνουμε ήσυχα. Αλλά θα είναι χαρά».
Ο Έλτον Τζον είναι ζευγάρι με τον Φέρνις από το 2005 και έχουν δύο παιδιά. «Είμαι υπερήφανος για τη Βρετανία και για τους νόμους που είδαν το φως της ημέρας αφότου είμαστε μαζί», δήλωσε ο τραγουδιστής σε συνέντευξή του που μεταδόθηκε σήμερα.
«Αυτός ο νόμος έρχεται, είναι χαρά και θα το γιορτάσουμε. Δεν θα πούμε απλώς \”λοιπόν, αφού έχουμε μια πολιτική ένωση, δεν είναι ανάγκη να παντρευτούμε\”. Θα παντρευτούμε», επέμεινε ο Έλτον Τζον.
Ο Ντέιβιντ Φέρνις δήλωσε από την πλευρά του σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Las Vegas Review-Journal» πως η τελετή θα λάβει χώρα το Μάιο. «Νομίζω πως αυτό που θα κάνουμε είναι να πάμε το Μάιο στο ληξιαρχείο στην Αγγλία με τα παιδιά και δύο μάρτυρες», δήλωσε.
Η πολιτική ένωση προσώπων του ίδιου φύλου είχε νομιμοποιηθεί το 2005.
newsbeast.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook