Κλιμάκιο του ΚΚΕ με επικεφαλής το Στέλιο Ορφανό, μέλος της Επιτροπής Περιοχής Κρήτης του ΚΚΕ και υποψήφιο Περιφερειάρχη Κρήτης και τη Γενοβέφα Χουστουλάκη, υποψήφια Δήμαρχο Φαιστού με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», πραγματοποίησαν το Σάββατο 29/3 περιοδεία στο Τυμπάκι.
Κατά την περιοδεία , επισκέφθηκαν την αγροτική εξαγωγική εταιρεία ΒΙΑΝΑΜ, όπου συζήτησαν με τη διοίκηση και τους εργαζόμενους για τις βαριές αρνητικές επιπτώσεις της Κοινής Αγροτικής Πολιτικής. Πολιτική που υλοποιεί η Περιφέρεια, τόσο στους αγρότες όσο και στις μικρές αγροτικές επιχειρήσεις. Επισημάνθηκε η ανάγκη αντίστασης στην ασκούμενη αντεργατική-αντιλαϊκή πολιτική, ενισχύοντας τα ψηφοδέλτια του ΚΚΕ και της Λαϊκής Συσπείρωσης στις επερχόμενες εκλογές.
Το κλιμάκιο του ΚΚΕ επισκέφθηκε ακόμα τα γραφεία του Συλλόγου ΑμεΑ Μεσσαράς στο χωριό Φανερωμένη, όπου συζήτησε με τον Πρόεδρο του Συλλόγου και παρολυμπιονίκη Μ.Στεφανουδάκη και με το Σύλλογο Γονέων ΑμεΑ. Επισημάνθηκε η κρατική αδιαφορία για τα ΑμεΑ και οι υποσχέσεις για τη στήριξή τους που έχουν μείνει στα λόγια, με αποτέλεσμα να επιβαρύνονται με τεράστια έξοδα οι ίδιες οι οικογένειες των ΑμεΑ.

Η αντιπροσωπεία διαβεβαίωσε ότι θα δώσει στη δημοσιότητα τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν ο Σύλλογος ΑμεΑ και οι γονείς, καθώς και ότι θα συμβάλλει με κάθε τρόπο στην επίλυσή τους.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook