Σοβαρές καταγγελίες της παράταξης \”Ηράκλειο Ενεργοί Πολίτες\” για μαζικές εκλογικές μετακινήσεις εντός του Δήμου Ηρακλείου με αιχμές για ρουσφετολογικές τακτικές από στελέχη της παράταξης Κουράκη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

\”Σοβαρές καταγγελίες για μαζικές εκλογικές μετακινήσεις εντός των διαμερισμάτων του Δήμου Ηρακλείου φτάνουν το τελευταίο διάστημα στην παράταξή μας από δημότες που βλέπουν να γίνεται προσπάθεια αλλοίωσης της εκλογικής σύνθεσης, ιδίως σε περιοχές των πρώην δήμων που συγχωνεύθηκαν με τον Καλλικράτη.

Απαιτούμε να μας παρασχεθούν από τις υπηρεσίες του Δήμου τα πλήρη στοιχεία όλων των εκλογικών μετακινήσεων από το Ηράκλειο προς τα εκλογικά τμήματα των πρώην δήμων Γοργολαΐνη, Παλιανής και Τεμένους.

Το θέμα έθεσε και η Λαϊκή Συσπείρωση στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου

Το τελευταίο διάστημα πληθαίνουν οι πληροφορίες για υποσχέσεις και πιέσεις από στελέχη του δήμου Ηρακλείου και της παράταξης Κουράκη προς άνεργους συνδημότες μας, οι οποίοι περιμένουν να ενταχθούν σε κάποιο από τα επόμενα προγράμματα κοινωφελούς εργασίας.

Με αφορμή το γεγονός ότι τα προγράμματα θα ανοίξουν σε όχι τυχαίο χρόνο αλλά λίγο πριν τις δημοτικές εκλογές ήδη επιδιώκεται να εξαγοραστεί η ψήφος των δημοτών με αντάλλαγμα μερικούς μήνες δουλειάς.

Καλούμε τους πολίτες να μην υποκύπτουν σε παλαιοκομματικού τύπου εκλογικούς εκβιασμούς και να καταγγέλλουν δημοσίως προσπάθειες συναλλαγής και εξαγοράς της ψήφου τους.\”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook