Στα πλαίσια της προετοιμασίας για την έναρξη της νέας τουριστικής περιόδου, πραγματοποιήθηκε σήμερα Δευτέρα 31 Μαρτίου 2014, σύσκεψη στον Οργανισμό Λιμένος Ηρακλείου.

Γίνεται προσπάθεια ώστε ο Οργανισμός Λιμένος Ηρακλείου με την βοήθεια της Περιφέρειας Κρήτης, του Δήμου Ηρακλείου και των εμπλεκομένων φορέων, να προβεί στη βελτίωση των συνθηκών κίνησης και στάθμευσης των τουριστικών λεωφορείων επιβατών κρουαζιέρας, διαθέτοντας χώρους στο λιμάνι του Ηρακλείου, έτσι ώστε να μπορεί να αποφορτίζεται η στάθμευση και η παραμονή τους στο κέντρο της πόλης.

Έτσι θα υπάρχει μια ποιο οργανωμένη κίνηση των τουριστικών λεωφορείων στην πόλη, προσδίδοντας εικόνα οργάνωσης και τάξης και ταυτόχρονα θα υπάρχει για τους επισκέπτες περισσότερος χρόνος να ξοδέψουν στην πόλη με ότι θετικά αυτό συνεπάγεται.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν από την Περιφέρεια Κρήτης ο Αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου, κ. Ευριπίδης Κουκιαδάκης, από την Επιτροπή Κυκλοφορίας του Δήμου Ηρακλείου ο κ. Θεόφιλος Τρουλινός, ο Διοικητής της Τροχαίας Ηρακλείου κ. Εμμανουήλ Χρυσός, από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηρακλείου ο κ. Ευθύμης Δουβής, Προϊστάμενος Λιμενικής Αστυνομίας, από τον Εμπορικό Σύλλογο ο κ. Εμμ. Κουμαντάκης Πρόεδρος, από το Σωματείο Επαγγελματιών Ξεναγών Κρήτης και Θήρας, ο κ. Ευάγ. Παπανικολάου εκπρόσωπος, από τον Σύλλογο Ιδιοκτητών Τουριστικών Λεωφορείων Κρήτης, ο κ. Γιάννης Λιανδράκης Πρόεδρος και ο κ. Καμπούρογλου Δημ. Αντιπρόεδρος, από το Σωματείο Οδηγών Τουριστικών Λεωφορείων Κρήτης ο κ. Καραμπουρνιώτης Νίκος, Αντιπρόεδρος και ο κ. Ιωάννης Μπρας Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος, του Οργανισμού Λιμένος Ηρακλείου.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook