Ευρισκόμενος στη φυλακή, μετά τη δολοφονία ενός άνδρα πριν από 11 χρόνια, ένας 27χρονος (!) θα γίνει ο νεότερος παππούς στη Βρετανία, καθώς η 13χρονη (!) κόρη του ετοιμάζεται να γίνει μητέρα.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, όταν η 13χρονη ανέβασε στο Facebook φωτογραφία με τον υπέρηχο κύησης που είχε κάνει, ο πατέρας της επέμενε να προχωρήσει σε άμβλωση.

Ο 27χρονος βρίσκεται στη φυλακή για δολοφονία, καθώς πριν από έντεκα χρόνια είχε μαχαιρώσει μέχρι θανάτου έναν περαστικό που επιχείρησε να σταματήσει μία ληστεία.

Οι φίλοι της 13χρονης της έγραψαν μηνύματα ενθάρρυνσης και συμπαράστασης αλλά και επικριτικά σχόλια. «Θα γίνετε οι καλύτεροι γονείς», έγραψε κάποιος αναφερόμενος στο κορίτσι και τον συνομήλικο μέλλοντα πατέρα ενώ κάποιος άλλος χαρακτήρισε την κατάσταση αηδιαστική.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «The Sun», η ταυτότητα πατέρα και κόρης δεν αποκαλύφθηκε αλλά έγινε γνωστό πως το κορίτσι απομακρύνθηκε από το σχολείο όπου φοιτούσε και παρακολουθεί πλέον μαθήματα σε σχολείο για νεαρές εγκύους.

Η 13χρονη ζει με την 28χρονη μητέρα της που έχει πλέον νέο σύντροφο και άλλους δύο γιους.

Τον τίτλο του νεότερου παππού κατέχει ο 29χρονος Shem Davies από το Bridgend, που έγινε παππούς από την 14χρονη κόρη του το 2011. «Είναι μία τρέλα, θα γίνω παππούς. Ήμουν 14 όταν γεννήθηκε η κόρη μου και τώρα εκείνη θα γίνει γονιός», είχε δηλώσει τότε. «Είναι πολύ μικρή αλλά αποφασισμένη να κρατήσει το μωρό. Δεν θα την αναγκάσουμε να κάνει κάτι που δεν θέλει, δε θέλουμε να μας μισήσει. Μου αρέσει που θα είμαι ο νεότερος παππούς αλλά με ανησυχεί ταυτόχρονα η εγκυμοσύνη της. Ξέρω από πρώτο χέρι πόσο δύσκολο είναι να είσαι έφηβος γονιός και τώρα θα περάσει και η κόρη μου τα ίδια».

newsbeast.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook