"Πύρρειος" αποδείχθηκε η νίκη του Πλατανιά στα "Πηγάδια", αφού τραυματίες επέστρεψαν στα Χανιά ο Χουάν Αγκιλέρα και ο Αζίζ Τέτε.

Ο Ισπανός μέσος, που χάνει λόγω της κόκκινης κάρτας που επιδίωξε από τον πάγκο, έχει υποστεί κάταγμα στο 4ο μετακάρπιο, ενώ ο Γκανέζος ποδοσφαιριστής υπέστη κάκωση στον ώμο.

Αναλυτικά η επίσημη ενημέρωση:

Με προβλήματα ξεκίνησε σήμερα το απόγευμα η προετοιμασία της ομάδας του Πλατανιά Χανίων για τον τελευταίο -εξαιρετικά κρίσιμο- εντός έδρας αγώνα της χρονιάς, με αντίπαλο τον Παναιτωλικό, την Κυριακή 6 Απριλίου, στις 7 το απόγευμα.
Οι ποδοσφαιριστές της Χανιώτικης ομάδας μετέβησαν κατευθείαν από το αεροδρόμιο στο Δημοτικό Γήπεδο Μάλεμε, όπου, όσοι αγωνίστηκαν ως βασικοί στον αγώνα με τη SKODA Ξάνθη πραγματοποίησαν αποθεραπεία, ενώ όσοι αγωνίστηκαν για λίγο ή δεν αγωνίστηκαν καθόλου προπονήθηκαν κανονικά, υπό τις οδηγίες του Άγγελου Αναστασιάδη.
Άσχημα τα νέα για τον Χουάν Αγκιλέρα, καθώς, σύμφωνα με τις ιατρικές εξετάσεις, έχει υποστεί κάταγμα στο 4ο μετακάρπιο και ο χρόνος αποθεραπείας υπολογίζεται σε τέσσερις εβδομάδες.
Ο Ισπανός μέσος ακολούθησε σήμερα θεραπεία, όπως και οι Αζίζ Τέτε (έχει υποστεί κάκωση στον ώμο) και Γιάννης Ζαραδούκας, ο οποίος αν και ταλαιπωρήθηκε για αρκετές ημέρες την προηγούμενη εβδομάδα από ιογενή λοίμωξη, κατάφερε να αγωνιστεί για ένα ημίχρονο κόντα στη SKODA Ξάνθη.
Θεραπεία ακολουθούν, ακόμη, οι Ζουμπουλάκης, Ναζλίδης.
Η αυριανή προπόνηση έχει προγραμματιστεί για τις 12 το μεσημέρι, στο Μάλεμε.