Με τους κατοίκους των Πατελών συνομίλησε χθες ο υποψήφιος δήμαρχος Ηρακλείου κ. Βασίλης Λαμπρινός στο πλαίσιο της περιοδείας της ανεξάρτητης δημοτικής κίνησης «Δύναμη Πολιτών» στις ανατολικές συνοικίες της πόλης.

Ο κ. Λαμπρινός άκουσε από κοντά τα προβλήματά τους και τα ζητήματα στα οποία προσδοκούν δράσεις και παρεμβάσεις από την τοπική αυτοδιοίκηση. Η απουσία πρασίνου και κοινόχρηστων χώρων ήταν μεταξύ των θεμάτων που έθιξαν, με τον επικεφαλής της «Δύναμης Πολιτών» να υπογραμμίζει ότι η αναβάθμιση της ποιότητας ζωής και της καθημερινότητας των δημοτών ανάγεται σε βασική προτεραιότητα του προγράμματός του.

Επίσης, οι περίοικοι και οι καταστηματάρχες της οδού Μπαντουβά- πρώην οδός Ολύμπου- έθιξαν το θέμα της προβληματικής προσβασιμότητας στις ιδιοκτησίες τους τους τελευταίους μήνες, οπότε και βρίσκονται σε εξέλιξη εργασίες οδοποιίας.

Οι κάτοικοι τόνισαν ότι η υπομονή που επιδεικνύουν μέχρι το πέρας των εργασιών πρέπει να συνοδεύεται από την αντίστοιχη μέριμνα της δημοτικής αρχής για την εξασφάλιση της ομαλής πρόσβασης στις περιουσίες τους.

Τέλος, ο κ. Λαμπρινός συζήτησε με εκπροσώπους εμπόρων λαϊκών αγορών οι οποίοι τάχθηκαν κατά του παρεμπορίου, κατά των παράνομων αδειοδοτήσεων ενώ ζήτησαν μεγαλύτερη αστυνόμευση στους χώρους όπου λειτουργούν οι λαϊκές αγορές.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook