Με τους κατοίκους των Πατελών συνομίλησε χθες ο υποψήφιος δήμαρχος Ηρακλείου κ. Βασίλης Λαμπρινός στο πλαίσιο της περιοδείας της ανεξάρτητης δημοτικής κίνησης «Δύναμη Πολιτών» στις ανατολικές συνοικίες της πόλης.

Ο κ. Λαμπρινός άκουσε από κοντά τα προβλήματά τους και τα ζητήματα στα οποία προσδοκούν δράσεις και παρεμβάσεις από την τοπική αυτοδιοίκηση. Η απουσία πρασίνου και κοινόχρηστων χώρων ήταν μεταξύ των θεμάτων που έθιξαν, με τον επικεφαλής της «Δύναμης Πολιτών» να υπογραμμίζει ότι η αναβάθμιση της ποιότητας ζωής και της καθημερινότητας των δημοτών ανάγεται σε βασική προτεραιότητα του προγράμματός του.

Επίσης, οι περίοικοι και οι καταστηματάρχες της οδού Μπαντουβά- πρώην οδός Ολύμπου- έθιξαν το θέμα της προβληματικής προσβασιμότητας στις ιδιοκτησίες τους τους τελευταίους μήνες, οπότε και βρίσκονται σε εξέλιξη εργασίες οδοποιίας.

Οι κάτοικοι τόνισαν ότι η υπομονή που επιδεικνύουν μέχρι το πέρας των εργασιών πρέπει να συνοδεύεται από την αντίστοιχη μέριμνα της δημοτικής αρχής για την εξασφάλιση της ομαλής πρόσβασης στις περιουσίες τους.

Τέλος, ο κ. Λαμπρινός συζήτησε με εκπροσώπους εμπόρων λαϊκών αγορών οι οποίοι τάχθηκαν κατά του παρεμπορίου, κατά των παράνομων αδειοδοτήσεων ενώ ζήτησαν μεγαλύτερη αστυνόμευση στους χώρους όπου λειτουργούν οι λαϊκές αγορές.