Ο Μαρίνος Ουζουνίδης θα είναι στον πάγκο του Εργοτέλη και την επόμενη αγωνιστική σεζόν, όπως είπε ο ίδιος σε  δηλώσεις του.

Ο τεχνικός του Εργοτέλη τόνισε ότι για να μείνει σε κάποιο σύλλογο δεν αρκεί να είναι ικανοποιητικό μόνο το οικονομικό κομμάτι, αλλά παίζουν και άλλα πράγματα ρόλο, όπως το να φτιαχτεί μια δυνατή ομάδα που θα αρέσει και στους ίδιους αλλά και στον κόσμο.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στον Κρήτη Σπορ fm:

«Είχα αρνηθεί να είμαι μόνο μέχρι το καλοκαίρι, μιλήσαμε και είπαμε αν σωθεί η ομάδα να υπάρξουν κάποιες προδιαγραφές για τη συνέχεια και συμφωνήσαμε.

Αγωνιστικά δεν υπήρχαν προβλήματα.

Πίστευα στις δυνατότητες της ομάδας και πήγαν όλα καλά.

Υπάρχουν πολλά συμβόλαια που τελειώνουν, κάτι που συμβαίνει στις περισσότερες αν όχι όλες τις ομάδες, κάτι που είναι πρόβλημα για όλους.

Αλλάζουν παίκτες, προπονητές, μετά ξανά παίκτες, είναι κάτι που δεν είναι καλό για κανέναν, καθώς οι ομάδες δεν μπορούν να προοδεύσουν.

Εγώ έχω κάνει συμφωνία και για τη νέα χρονιά, έχουμε συζητήσει κάποια πράγματα και θα δούμε ξανά όταν τελειώσει το πρωτάθλημα, οπότε και θα πάρουμε κάποιες αποφάσεις.

Τα πράγματα δεν θα είναι εύκολα και θα πρέπει να δούμε που θα κινηθούμε.

Το θέμα για έναν προπονητή δεν είναι μόνο το οικονομικό και το πόσα χρήματα θα πάρει, αλλά να κάνουμε μια δυνατή ομάδα που θα αρέσει και σε εμάς και στον κόσμο.

Μακάρι να έμενε η φετινή ομάδα με 2-3 προσθήκες.

Αυτό θα ήταν το ιδανικό.

Τα παιδιά που υπάρχουν τα ξέρω και μπορώ να τους βελτιώσουν.

Οι νέοι παίκτες θα χρειαστούν το χρόνο τους.

Είναι πολύ σημαντικό να μην έχεις πολλές αλλαγές, αλλά όπως προ είπα αυτό είναι ένα πρόβλημα για όλες τις ομάδες.

Είναι δύσκολη κατάσταση όχι μόνο για εμένα, αλλά για όλους τους προπονητές.

Έχουμε κάνει κάποιες συζητήσεις σε πιο χαλαρό επίπεδο που θα γίνουν πιο σοβαρές όταν τελειώσει η χρονιά.

Είναι καλό που υπάρχει και ο Λαμπράκης που ξέρει καλά την ομάδα, ενώ υπάρχουν και οι Ακαδημίες που βοηθούν, κάτι σημαντικό για μια ομάδα που δεν έχει μεγάλες οικονομικές δυνατότητες.

Θα πρέπει όμως να υπάρχει και ένας βασικός κορμός για ένα δύσκολο πρωτάθλημα όπως θα είναι το επόμενο που θα πέσουν τέσσερις ομάδες».