Τους τρεις από τους τέσσερις υποψήφιους στην Τοπική Κοινότητα Φόδελε, παρουσίασε ο δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης. Πρόκειται για τους:

1. Αεράκη Γιώργο του Νικολάου

2. Παντερή Γιάννη του Εμμανουήλ

3. Φακουκάκη Γιάννη του Εμμανουήλ

Ο δήμαρχος Κώστας Μαμουλάκης σε δηλώσεις του τόνισε: «Με χαρά ανακοινώνω σήμερα τρεις ακόμα δυναμικές υποψηφιότητες της παράταξης «Νέοι Δρόμοι». Και στο Φόδελε, τη γενέτειρα του El Greco, το έργο της δημοτικής αρχής είναι πολύπλευρο και σημαντικό.

Η μονάδα βιολογικού καθαρισμού που ήδη λειτουργεί, τα δίχτυα αποχέτευσης που κατασκευάστηκαν, η διαπλάτυνση του κεντρικού δρόμου προς το Φόδελε, η ασφαλτόστρωση και η κατασκευή πεζοδρομίων προς το Μουσείο El Greco, η ανάδειξη του άλσους, η νέα παιδική χαρά, η ανάπλαση της κεντρικής πλατείας, οι τσιμεντοστρώσεις και τόσα άλλα που ολοκληρώθηκαν, αλλά κι άλλα που εκτελούνται ή προγραμματίζονται, όπως για παράδειγμα η αποκατάσταση του ΙΝ Αγ. Παντελεήμονα, η μουσειολογική μελέτη του μουσείου El Greco, ο Γενικός Πολεοδομικός Σχεδιασμός, η ανακήρυξη του οικισμού ως παραδοσιακός, η μελέτη κατασκευής του νέου γηπέδου, οι πολλές και σημαντικές εκδηλώσεις για το έτος El Greco που έχουμε προγραμματίσει και θα προσελκύσουν χιλιάδες κόσμου στη γενέτειρα του μεγάλου καλλιτέχνη, κ.α., απαιτούν την ενεργή συμμετοχή των τοπικών συμβουλίων.

Όταν λοιπόν έχουμε δίπλα μας στελέχη δοκιμασμένα, με ικανότητες και εμπειρία, αλλά και όρεξη για δουλειά, δεν μπορούμε παρά να μην είμαστε αισιόδοξοι για το τελικό αποτέλεσμα».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook