Ο Ιατρικός Σύλλογος Χανίων και η Ιερά Μονή Κυριάς των Αγγέλων Γουβερνέτου παρουσιάζουν την επανέκδοση του βιβλίου του μακαριστού Μητροπολίτη πρώην Κισάμου και Σελίνου κυρού Ειρηναίου Γαλανάκη \”Ο Χριστός σημάδεψε την Κρήτη\” στην αίθουσα του Φιλολογικού Συλλόγου Χανίων “Ο Χρυσόστομος” την προσεχή Τετάρτη, 9 Απριλίου, στις 7 το απόγευμα.
Η εκδήλωση πραγματοποιείται με αφορμή την μετά από λίγες ημέρες συμπλήρωση ενός έτους από την κοίμηση του μακαριστού Ιεράρχη αλλά και την ήδη από τις 27 Φεβρουαρίου 2014 συμπλήρωση ενός έτους λειτουργίας του Κοινωνικού Ιατρείου – Φαρμακείου Αλληλεγγύης Χανίων (Κ.Ι.Φ.Α.Χ.), της κοινής αυτής πρωτοβουλίας φορέων του τόπου μας για τους εμπερίστατους συμπολίτες μας που στερούνται ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης, της οποίας ιδρυτικά μέλη αποτελούν οι συνδιοργανωτές. 
Τα έσοδα από την παρουσίαση θα διατεθούν για την ενίσχυση του Αννουσάκειου Θεραπευτηρίου της Ιεράς Μητροπόλεως Κισάμου και Σελίνου και του Κ.Ι.Φ.Α.Χ.
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ
• Έναρξη Εκδήλωσης – Χαιρετισμοί
• Η πίστη ως προσωπικό βίωμα στο βιβλίο του Μητροπολίτη Ειρηναίου Ο Χριστός σημάδεψε την Κρήτη 
κ. Ηλίας Μαζοκοπάκης, Ιατρός – Θεολόγος
• Η παράδοση και ο πολιτισμός της Κρήτης στο βιβλίο Ο Χριστός σημάδεψε την Κρήτη
κ. Εμμανουήλ Κογχυλάκης, Εκπαιδευτικός
• Η αγωνία και η ελπίδα του Επισκόπου Ειρηναίου για το μέλλον της Κρήτης, όπως διατυπώνεται στο βιβλίο Ο Χριστός σημάδεψε την Κρήτη
κ. Ελευθέριος Σκαλίδης, Καθηγητής Α.Π.Θ.
• Απαγγελία ποιήματος Στον Παππού της Κρήτης από την κ. Βίκυ Κόλλια

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook