Από τη μία φόρεσε την ειδική στολή του πυροσβέστη και από την άλλη την χαρακτηριστική ενδυμασία του γιατρού. Από τα χέρια του πέρασαν και περνούν χιλιάδες άτομα, τα οποία κατάφερε να σώσει την τελευταία στην κυριολεξία ζωή.

Μήπως, όμως, οι ρόλοι που υποδύθηκε ως ηθοποιός στην τηλεόραση τον επηρέασαν και στη ζωή του; Ο λόγος για τον διάσημο 35χρονο ηθοποιό Jesse Spencer (ένας από τους γιατρούς στο Dr. House) ο οποίος έγινε στην πραγματικότητα για μία μέρα ήρωας; Και πως το κατάφερε; Εσωσε 30 άτομα που είχαν εγκλωβιστεί μαζί με τον ίδιο μέσα σε ένα ασανσέρ.

Το περιστατικό, σύμφωνα με τη Daily Mail σημειώθηκε το περασμένο Σάββατο στο Σικάγο. Οταν το ασανσέρ σταμάτησε να λειτουργεί ο εντυπωσιακός ηθοποιός κατάφερε να ηρεμήσει τα άτομα που βρίσκονται εγκλωβισμένα.

Στη συνέχεια επιχείρησε να πάρει τηλέφωνο στις Αρχές, ωστόσο, το κινητό δεν είχε σήμα. Προσεχτικά κατάφερε μαζί με άλλους να ανοίξει τις πόρτες του ανελκυστήρα και να βγάλει έξω το χέρι του κρατώντας το κινητό προκειμένου να λάβει σήμα. Και έτσι έγινε.

Ο Jesse Spencer κατάφερε τελικά να καλέσει την Πυροσβεστική, άνδρες της οποίας απεγκλώβισαν τα άτομα που ήταν μέσα αλλά και τον ίδιο.

Jesse Spencer Picture

iefimerida.gr