Συνέλευση θα πραγματοποιήσει η δημοτική παράταξη \”Άμεση Δημοκρατία\” το το Σάββατο 5 Απριλίου στον Πολυχώρο της Παλαιας Λαχαναγοράς Ηρακλείου στις 18:00.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται:

\”Η ελληνική κοινωνία περνάει την χειρότερη κρίση στην ιστορία της, Τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο λαός επιδεινώνονται ,αντί να βρίσκουν λύση, με την υπάρχουσα πολιτική κατάσταση. Όλοι πια γνωρίζουμε ότι το πολίτευμα της αντιπροσωπευτικής δημοκρατίας απέτυχε οικτρά οδηγώντας τους πολίτες στην εξαθλίωση και την χώρα στην απώλεια της εθνικής της κυριαρχίας.

Με την πολιτική των μνημονίων και τις αλλεπάλληλες αποκαλύψεις πολιτικών σκανδάλων, ο λαός έχασε την εμπιστοσύνη του στα κόμματα και στους πολιτικούς και απαιτεί πλέον την αλλαγή της αντιπροσωπευτικής πολιτικής με την συμμετοχική πολιτική, δηλαδή την άμεση δημοκρατία.

Είναι πλέον απαραίτητη η συμμετοχή όλων των πολιτών στα κοινά με προτάσεις, λαϊκές συνελεύσεις, διαβουλεύσεις και δημοψηφίσματα. Οι αποφάσεις πρέπει να παίρνονται από το λαό και να εκτελούνται από τους αντιπροσώπους του.

Επιδιώκοντας την ενεργό συμμετοχή των πολιτών που θα ανακόψει την στασιμότητα και την καταστροφή και θα δρομολογήσει την παραγωγική, κοινωνική και οικολογική ανασυγκρότηση του Δήμου .

Καλούμε όλους τους πολίτες που συμφωνούν με την πολιτική μας πλατφόρμα στην Συνέλευση της δημοτικής παράταξης \’Αμεση Δημοκρατία\’ το Σάββατο 5 Απριλίου 2014 στον Πολυχώρο της Παλαιας Λαχαναγοράς Ηρακλείου και ώρα 18:00…

ΑΜΕΣΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ (Δημοτική Παράταξη Ηρακλείου)
amesidemocracy.blogspot.gr\”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook