Η διοίκηση του Εργοτέλη, φαίνεται πως τους κρατούσε όλους μαζεμένους, προκειμένου να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας, με ποδοσφαιριστές που αποτελούν τα δυνατά χαρτιά, στο συγκρότημα του Νίκου Καραγεωργίου. 
Συγκεκριμένα, ο Κρητικός σύλλογος, έκανε γνωστό, πως οι ποδοσφαιριστές Μάριο Χίμπλινγκερ και Γκεόργκι Σασιασβίλι θα αγωνίζονται στον Εργοτέλη και για τα επόμενα δύο χρόνια (έως 30/06/2013). 
Πέρα από τους προαναφερθείς, οι ανανεώσεις συνεχίστηκαν, αυτή τη φορά για έναν χρόνο, με τους ποδοσφαιριστές, Σίλβα Τζούνιορ και Μπέτο. 
Χίμπλινγκερ: «Ήθελα να μείνω» 
Αμέσως μετά την ανανέωση της συνεργασίας για δύο ακόμη χρόνια, ο Μάριο Χίμπλινγκερ. μίλησε στο Onsports, εκφράζοντας για ακόμη μία φορά, την επιθυμία που είχε από την πρώτη στιγμή, να παραμείνει στο Ηράκλειο και τον Εργοτέλη: 

-Πώς νιώθεις, μετά από την ανανέωση του συμβολαίου σου με τον Εργοτέλη;

«Είμαι πολύ ικανοποιημένος από τη συγκεκριμένη εξέλιξη και νιώθω πολύ καλά, αν και δεν ήταν έκπληξη για μένα. Οι άνθρωποι της ομάδας ήθελαν να μείνω στο σύλλογο, όπως και εγώ κι έτσι επετεύχθη η συμφωνία».
-Είσαι πολλά χρόνια στην ομάδα, άρα είσαι ευχαριστημένος στον Εργοτέλη…
«Είμαι πολύ ευχαριστημένος στον Εργοτέλη και ήξερα πως θα μείνω στην ομάδα. Περνάω καλά εδώ και όπως σου είπα, είμαι πολύ ικανοποιημένος από τη συγκεκριμένη εξέλιξη».
Θα ήθελα να μου πεις λίγα λόγια για τον Νίκο Καραγεωργίου.

«Είναι, εκτός από καλός προπονητής και καλός άνθρωπος. Είναι τόσα χρόνια στην ομάδα κι αυτό λέει πολλά. Εμένα μου φέρεται εξαιρετικά, όπως, άλλωστε, και όλοι στις τάξεις του συλλόγου. Η διοίκηση, οι συμπαίκτες μου, το προπονητικό τιμ, αλλά και οι φίλαθλοι του Εργοτέλη».

-Τέλος, ποιος είναι ο στόχος του Εργοτέλη, για τη νέα αγωνιστική περίοδο;
«Αρχικά, θέλω να πω, ότι τη φετινή σεζόν είχαμε καλή παρουσία στο πρωτάθλημα, όμως, θα μπορούσαμε να τερματίσουμε ακόμη πιο ψηλά στην βαθμολογία. Άρα, αυτός είναι ο στόχος, για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Ωστόσο, τώρα θα ξεκουραστούμε και όταν θα αρχίσει η προετοιμασία του συλλόγου, θα είμαι απόλυτα έτοιμος να προσφέρω τον καλύτερό μου εαυτό στην ομάδα».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook