Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κρήτης, κ. Σεραφείμ Τσόκας, παραβρέθηκε σήμερα, στη Συνέλευση της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδας, που πραγματοποιείται στο Ηράκλειο.

Ο κ. Τσόκας, στο χαιρετισμό του προς τα μέλη της Ένωσης, τους καλωσόρισε στην Κρήτη και ευχήθηκε καλή επιτυχία στις εργασίες της Συνέλευσης τους.

Στη συνέχεια, σε δηλώσεις στους δημοσιογράφους, ο υποψήφιος περιφερειάρχης, τόνισε ότι η Κρήτη είναι ο καταλληλότερος τόπος για την διεξαγωγή αυτής της Συνέλευσης, επειδή αναδεικνύει τη δυναμική του νησιού.

Αναφερόμενος, στο θέμα της δημοπράτησης του αεροδρομίου Καστελίου σημείωσε: «ευελπιστούμε πως μέσα σε 5 με 6 χρόνια θα έχουμε ένα υπερσύγχρονο αεροδρόμιο το οποίο είναι προαπαιτούμενο προκειμένου να αναπτυχθούν και όλες οι άλλες μεγάλες επενδύσεις, για τις οποίες συζητάμε».

Παράλληλα επεσήμανε ότι «δεν μπορείς να ζητάς επενδύσεις στον τόπο μας αν δεν υπάρχουν αυτές οι υποδομές».

Επίσης, ο κ. Τσόκας ανέφερε ότι υπάρχουν πάντα δυο προαπαιτούμενα για να γίνει μια επένδυση, διευκρινίζοντας ότι αυτά είναι «η βούληση των επενδυτών και η βούληση της τοπικής κοινωνίας. \’Οσο μεγάλη και αν είναι η επένδυση δεν μπορεί να γίνει αν δεν υπάρξει η βούληση της τοπικής κοινωνίας», είπε χαρακτηριστικά.

Κλείνοντας, ανέφερε πως, πιστεύει ότι υπάρχει αυτή η βούληση, δηλώνοντας βέβαιος, ότι το έργο που σύντομα δημοπρατείται θα αποτελέσει τον κινητήριο μοχλό της ανάπτυξης.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook