Την άκρη του νήματος σε μια πολύ περίεργη υπόθεση προσπαθούν να βρουν οι αστυνομικές και δικαστικές αρχές της Καλαμάτας, μετά την υποβολή μηνύσεων από έναν 64χρονο Έλληνα για κλοπή χρημάτων με δράστιδα μια 18χρονη Ρουμάνα, η οποία με τη σειρά της τον κατήγγειλε για απόπειρα βιασμού και ψευδή καταμήνυση!

Σύμφωνα με όσα έχει υποστηρίξει ο 64χρονος, βρήκε τη νεαρή αλλοδαπή στην περιοχή της Κεντρικής Αγοράς της Καλαμάτας και της πρότεινε να εργαστεί στο σπίτι του ως οικιακή βοηθός. Εκείνη δέχθηκε και την πήγε με το αυτοκίνητό του να της δείξει το σπίτι. Ως αυτό το σημείο, και οι δυο πλευρές καταθέτουν τα ίδια. Από εκεί και μετά, όμως, οι καταθέσεις διαφοροποιούνται…

Ο μεν 64χρονος κατηγορεί τη νεαρή Ρουμάνα ότι του άρπαξε 500 ευρώ, με αποτέλεσμα να συλληφθεί και να προσαχθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καλαμάτας. Εκεί, όμως, υπέβαλε και εκείνη μήνυση υποστηρίζοντας ότι ο επίδοξος εργοδότης της επιτέθηκε και επειδή αντέδρασε έβγαλε χρήματα από το πορτοφόλι του για να την πείσει! Η 18χρονη παραδέχεται ότι 300 ευρώ και έφυγε, αλλά καταγγέλλει ότι ο 64χρονος τη χτύπησε και της προκάλεσε εκδορές και μώλωπες στα πόδια! Ο εισαγγελέας ζήτησε να γίνει ιατροδικαστική εξέταση, που θα δείξει αν αληθεύουν οι ισχυρισμοί της κοπέλας, ώστε να ασκήσει δίωξη στον φερόμενο ως δράστη.

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook