Μπορεί το άγχος να μην τον άφησε να αποδώσει καλό ποδόσφαιρο, αλλά με την τρομερή υποστήριξη του φίλαθλου κόσμου που βρέθηκε στα Περιβόλια ο Πλατανιάς έφτασε σε μια υπέρ-πολύτιμη νίκη με 1-0 επί του Παναιτωλικού.

Η ομάδα του Αγρινίου κάθε άλλο παρά αδιάφορη εμφανίστηκε στα Χανιά, αφού στο δεύτερο ημίχρονο ήταν αυτή που είχε τις κλασσικότερες ευκαιρίες.

Στο 71\’ ο Γοδόι έχασε απίστευτη ευκαιρία για το 0-1 και ένα λεπτό μετά ο Τόρες με το 11ο γκολ του στο πρωτάθλημα \”λύτρωσε\” τη Χανιώτικη ομάδα, που με θετικό αποτέλεσμα στη Νέα Σμύρνη την επόμενη εβδομάδα θα αδιαφορεί για το τι θα κάνουν οι άλλες ομάδες.

Το κοινό στα Περιβόλια γλίτωσε το… έμφραγμα στο 82\’ στην ευκαιρία του Νταλμά και το σφύριγμα της λήξης ήταν… ανακουφιστικό, με τους ξέφρενους πανηγυρισμούς να παίρνουν σειρά. 

Το πρόβλημα στον ώμο \”λύγισε\” από το 11\’ τον Τέτε, ενώ απλά σαν παρουσία ήταν στο γήπεδο μετά το 87\’ ο τραυματίας Γιαχία. Ντεμπούτο στη Super League έκανε ο Ντεντάκης, που δεν φοβήθηκε να τον ρίξει στο ματς ο Αναστασιάδης στο 81\’.

Φάσεις-γκολ
4\’ Μεγάλη ευκαιρία για τον Πλατανιά! Από λάθος του Γοδόι ο Τόρες πήρε τη μπάλα και πάσαρε στον Κατάι, που πλάσαρε αλλά ο Ράφαελ με σπουδαία επέμβαση αρνήθηκε το γκολ.
7\’ Φάουλ του Κατάι μπλοκάρει με διπλή προσπάθεια ο Ράφαελ.
9\’ Ατομική ενέργεια και στου του Κατάι μπλοκάρει σταθερά ο Ράφαελ.
11\’ Ατομική προσπάθεια του Μπακάκη και σέντρα-σουτ στην εξωτερική πλευρά των διχτύων. 
17\’ Προσποιήσεις του Γουνδουλάκη έξω από την περιοχή, από κόντρα στον Καλί η μπάλα φτάνει στον Καζναφέρη, το δυνατό σουτ του οποίου καταλήγει άουτ.
20\’ Στην πλάτη της άμυνας του Πλατανιά ο Μπακάκης τον κόβει την τελευταία στιγμή σωτήρια ο Ινκούμ.
44\’ Σέντρα του Ανέν η μπάλα φτάνει στον Μαρτίνες, που κάνει τις προσποιήσεις και στέλνει με σουτ τη μπάλα άουτ.
54\’ Ο Μαρτίνες πάσαρε στον Γοδόι, το σουτ του οποίου καταλήγει άουτ.
64\’ Κόρνερ του Δημήτρη κεφαλιά του Γιαχία άουτ.
70\’ Συρτό σουτ του Μαρτίνες μπλοκάρει ο Γιωργαλλίδης.
71\’ Μεγάλη ευκαιρία για τον Παναιτωλικό με τον Μαρτίνες να πασάρει στον Γοδόι, που μόνος του μες την περιοχή στέλνει τη μπάλα στην \”αγκαλιά\” του Γιωργαλλίδη.
72\’ ΓΚΟΛ: Κόρνερ του Δημήρη, κεφαλιά του Κατάι, ο Τόρες βρίσκει τη μπάλα και \”λυτρώνει\” τον Πλατανιά (1-0). 
82\’ Ο Νταλμά στην πλάτη της άμυνας του Πλατανιά στέλνει με σουτ τη μπάλα εκτός εστίας. 
90+2\’ Σουτ του Τζούνιορ άουτ.



Διαιτητής: Αρετόπουλος (Τρικάλων)
Βοηθοί: Φαντόπουλος-Κοντιζάς (Πειραιά)
4ος: Σπάθας (Πειραιά)

Κίτρινες: Μπόγιοβτις (52\’), Νταλμά (84\’), Δημήτρης (90\’)

Πλατανιάς (Άγγελος Αναστασιάδης): Γιωργαλλίδης, Ινκούμ, Γιαχία, Φερνάντες, Δημήτρης, Καζναφέρης (46\’ Ζαραδούκας), Τέτε (11\’ λ.τρ. Γουνδουλάκης), Μενδρινός, Βλαχοδήμος (81\’ Ντεντάκης), Κατάι, Τόρες.

Παναιτωλικός (Μάκης Χάβος): Ράφαελ, Κουτρομάνος, Μπικέι, Καλί, Ανέν (67\’ λ.τρ. Μελισσάς), Γοδόι, Σφακιανάκης, Γκάλο, Μπακάκης (27\’ λ.τρ. Νταλμά), Μαρτίνες, Μπόγιοβιτς (69\’ Τζούνιορ).

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook