Δεν φοβάται να πει τη γνώμη του και μάλιστα χωρίς να τη βάλει σε καλούπια δήθεν καθωσπρεπισμού. Λέει την αλήθεια, ακόμη και αν ξέρει ότι αυτή θα πονέσει. Ο Νίκος Μαστοράκης σχολίασε την επανεμφάνιση της Ρούλας Κορομηλά στο Facebook μέσα από ένα γράμμα απευθυνόμενος σε εκείνη.

«Αγαπημένη μου Ρούλα,

Κατά τύχη (ατυχία) έπεσα πάνω σε ένα άθλιο talent show του Mega, όπου μια δήθεν σωσίας σου (καλά, πέρασε και δεν σ άγγιξε) την έχουν βάλει στην επιτροπή και τη λένε και Ρούλα (!). Σε μιμείται ανεπιτυχώς, μιλάει ασταμάτητα, κουτουπώνει την παρουσιάστρια, κάνει την έξυπνη, λέει σαχλαμάρες, γελάει ανεξέλεγκτα και ανεβαίνει ακόμη και στη σκηνή για να βγάλει το μπούτι της σε κοινή θέα.

Περίμενα ότι κάποια στιγμή η Ζέτα θα της έφερνε το μικρόφωνο στο κεφάλι, αλλά δυστυχώς κάτι τέτοιο δεν έγινε, επειδή η Ζέτα είναι αξιοπρεπές κορίτσι.

Γνώμη μου είναι ότι αυτή η δήθεν “σωσίας” σου σε δυσφημεί καταλυτικά, γιατί υπάρχουν και αφελείς εκεί έξω, που θα νομίζουν ότι βλέπουν την πραγματική Ρούλα και όχι το κακέκτυπο της που το Mega, φαντάζομαι, δημιούργησε ως δείγμα ύστατης κακογουστιάς, επειδή εσύ αρνήθηκες να πας σε τέτοιο ρεζιλίκι.

Στη θέση σου θα μιλούσα αμέσως στον δικηγόρο μου και θα έστελνα εξώδικο, για να σταματήσει αυτή η προσβλητική πλαστοπροσωπία. Υπήρξες ιστορικά καλή παρουσιάστρια και η εμφάνιση αυτή της δήθεν Ρούλας, δεν τιμά καθόλου το καλό παρελθόν σου.

Ο φίλος σου

Νίκος»

Λίγο αργότερα, αίσθηση προκαλεί το σχόλιο που έκανε ο χειμαρρώδης, Χάρης Βαρθακούρης, ο οποίος συνεχίζει την κόντρα του με την Ρούλα.

http://www.peoplegreece.com/wp-content/uploads/2014/04/06/xaxa.jpg

peoplegreece.com