"Θέλουμε ο κόσμος να γίνει ο 12ος παίκτης" επισήμανε ο αρχηγός του Α.Ο. Χανιά, Ντίνος Πάγκαλος, σε συνέντευξη τύπου που παραχωρήθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας (07/04) στα γραφεία της Χανιώτικης ΠΑΕ.

Εκτός από το κάλεσμα που έγινε, πραγματοποιήθηκε ενημέρωση και για το ηλεκτρονικό εισιτήριο.

Αναλυτικά η επίσημη ενημέρωση:

Συνέντευξη Τύπου δόθηκε στα γραφεία του ΑΟ Χανιά την Δευτέρα το πρωί με σκοπό να γίνει κάλεσμα στον κόσμο ενόψει της  πρεμιέρας των Plαy-off. Παράλληλα με το κάλεσμα, ανακοινώθηκε και το νέο μέλος που προστίθεται στο τεχνικό επιτελείο του Μουράτ Σεροπιάν ο Νίκος Παναγιωτάρας που αναλαμβάνε ως υπεύθυνος αναλύσεων αγώνων.  

Εκ μέρους της διοίκησης, μίλησε ο υπεύθυνος marketingκ. Δημήτρης Σχετάκης και το μέλος του Δ.Σ. κ. Νίκος Βαγιωνάκης. Τους ποδοσφαιριστές εκπροσώπησε ο ένας εκ των αρχηγών Ντίνος Πάγκαλος.

Για το ηλεκτρονικό εισιτήριο μίλησε ο υπεύθυνος marketing καλώντας τον κόσμο να έρθει είτε από τα γραφεία της ομάδαας (Κυδωνίας 124)  είτε από τα καταστήματα «ΓΕΡΜΑΝΟΣ» με την ταυτότητα του και να αγοράσει εισιτήρια στηρίζοντας την προσπάθεια που κάνει η ομάδα. Αποσαφήνισε ότι δεν είναι απαραίτητη η πιστωτική κάρτα για όσους έρθουν από τα γραφεία ή τα παραλάβουν από τα καταστήματα «ΓΕΡΜΑΝΟΣ» , η πιστωτική κάρτα αφορά όσους τα αγοράσουν και τα τυπώσουν από το σπίτι τους όπως θα έκαναν σε οποιαδήποτε αγορά εισιτηρίου μέσω διαδικτύου. Επίσης έγινε αναφορά στην ώρα προσέλευσης καθώς θα πρέπει το φίλαθλο κοινό να βρίσκεται τουλάχιστον 30 λεπτά νωρίτερα ώστε να μην παρατηρηθεί κωλυσιεργία στην έκδοση εισιτηρίων στο γήπεδο.  

Νίκος Βαγιωνάκης: «Εκ μέρους της διοίκησης και προσωπικά του προέδρου Νίκου Κατσιγιάννη απευθύνουμε κάλεσμα σε όλο το φίλαθλο κόσμο να στηρίξει την ομάδα στα Play-off. Όπως γνωρίζετε η ομάδα έχει κάνει τεράστια προσπάθεια και η πορεία της δεν είναι τυχαία, σταθερά ήταν στην 2η θέση και μπήκαμε στα play-off. Θέλουμε όλο τον κόσμο να βρεθεί και να στηρίξει την ομάδα στο νέο πρωτάθλημα που ξεκινάει την Τετάρτη».

Ντίνος Πάγκαλος: «Οι ποδοσφαιριστές θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας να στηρίξει τις προσπάθειες μας, μπήκαμε στα play-offκαι θέλουμε να πάμε ακόμα πιο ψηλά, θέλουμε ο κόσμος να γίνει ο 12ος παίκτης μας και να μας βοηθήσει στην προσπάθεια που θα κάνουμε».

Κάλεσμα και από τους "Blue Boys"

Το δικό της κάλεσμα για το ματς της Τετάρτης (09/04, 15.30) με τον Ηρακλή Ψαχνών έκανε και η Λέσχη Φίλων Α.Ο. Χανιά "Blue Boys":

«Την Τετάρτη στις 15.30 0 Α.Ο.Χανιά ξεκινάει την προσπάθεια του στα play-off για την άνοδο στη superleague καθώς αντιμετωπίζει στο γήπεδο Περιβολίων την ομάδα του Ηρακλή Ψαχνών. Η ομάδα μας θέλει να ξεκινήσει με νίκη την προσπάθεια αυτή και έχει ανάγκη την στήριξη του κόσμου της. Ο κόσμος πρέπει να συμπαρασταθεί με υπομονή στην ομάδα μας και να χειροκροτήσει τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών που έχουν φέρει τον Α.Ο.Χανιά στο καλύτερο σημείο της ιστορίας του. Καλούμε και όλα τα μέλη του συνδέσμου μας να έρθουν στο γήπεδο ντυμένοι στα μπλε και με φωνή 90 λεπτά να βοηθήσουμε και εμείς με τον τρόπο μας.
Να υπενθυμήσουμε ότι τα εισιτήρια του αγώνα διατίθενται με ηλεκτρονικό τρόπο κατά συνέπεια δεν υπάρχουν εισιτήρια στα γραφεία του συνδέσμου μας. Τα εισιτήρια διατίθενται στα γραφεία της ομάδας μας στην οδό Κυδωνίας 124 καθώς και στο γήπεδο».