Ένα ακόμη αυτοδιοικητικό στέλεχος με μακρά πορεία στα κοινά, προερχόμενο από τον χώρο του ΠΑΣΟΚ ,δίνει το παρόν στον συνδυασμό του Σεραφείμ Τσόκα.
Πρόκειται για τον πρώην δήμαρχο Βιάννου και επί δεκαετίες κομματικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ Μανώλη Αναστασάκη . 
Ο Μανώλης Αναστάσακης διετέλεσε πρώην γραμματέας ετεροδημοτών του ΠΑΣΟΚ ,πρώην Πρόεδρος του Συλλόγου Βιαννιτών της Αθήνας «Ο Διαβάτης» , είναι εκδότης βιβλίων Συντάκτης και εκδότης της εφημερίδας «Μαντάτα της Βιάννου» ,ενώ τελευταία δραστηριοποιείται επαγγελματικά στο Ηράκλειο. 
Σε δήλωση του για την συμμετοχή του στον συνδυασμό «ΚΡΗΤΗ ΜΠΟΡΟΥΜΕ» του Σεραφείμ Τσόκα ο Μανώλης Αναστασάκης αναφέρει :
«Με ξεχωριστή χαρά ανταποκρίθηκα στην αυτοδοικητική πρόταση του Σεραφείμ Τσόκα και τον ευχαριστώ θερμότατα , προκειμένου να συμμετάσχω στο ψηφοδέλτιο του και με στόχο να φέρομε την Κρήτη στη θέση που της αξίζει .
Οι καιροί δεν προσφέρονται για κομματικά παιχνίδια . Με τον Σεραφείμ Τσόκα είχα την τύχη να συνεργαστώ ως δημοτικός σύμβουλος ,το διάστημα της επιτυχημένης θητείας του ως Γ.Γ της Περιφέρειας και μου δόθηκε έτσι η ευκαιρία να εκτιμήσω την αντίληψη του , τις δυνατότητες του , την αγάπη του και την προσφορά προς το νησί .
Αν και προερχόμαστε από διαφορετικές πολιτικές αφετηρίες εν τούτοις οι κοινές απόψεις μας για την αυτοδιοίκηση αλλά και το όραμα του που καταθέτει για την Κρήτη και τους Κρητικούς με κάνουν να σταθώ στο πλευρό του και να παλέψουμε όλοι μαζί για ένα καλύτερο αύριο .Είμαι βέβαιος ότι η διαδρομή του στην πολιτική και ιδιαίτερα στον χώρο της αυτοδιοίκησης, όπως και το ότι ξέρει να επιλέγει συνεργάτες , ασφαλώς και αποτελούν ισχυρά χαρτιά του συνδυασμού μας «ΚΡΗΤΗ ΜΠΟΡΟΥΜΕ» 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook