Συντετριμμένοι είναι όλοι οι φίλοι του 32χρονου Αλέξη ο οποίος πνίγηκε χθες ενώ ψάρευε με ψαροντούφεκο στα Αντικύθηρα. (δείτε εδώ)

Ένας από τους καλούς του φίλους, επικοινώνησε με την οικογένεια του Αλέξη.

Οι δικοί του άνθρωποι που έχουν βυθιστεί στο πένθος, παρακάλεσαν να μεταφερθεί η σορός του 32χρονου στην Ιορδανία στην οποία βρίσκονται και οι ίδιοι ως πρόσφυγες.

Όμως το ποσό είναι πολύ μεγάλο. Το φέρετρο έχει ήδη προσφερθεί δωρεάν. Απομένει να συγκεντρωθούν τα έξοδα της μεταφοράς της σορού.

Για το λόγο αυτό, οι φίλοι του ξεκινούν έναν έρανο και ζητούν από όσους γνώριζαν τον 32χρονο, να βοηθήσουν οικονομικά όπως μπορούν προκειμένου να καλυφθούν τα έξοδα της μεταφοράς.

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

Ο καλύτερός του φίλος στα Χανιά έγραψε το παρακάτω μήνυμα:

\”Θελω να ενημερώσω με μεγάλη μου λύπη για τον άδικο και τραγικό χαμό του αγαπημένου μου φίλου (αδερφού) Αλέξη Μαχμουντάκι απο τη Συρία που πνίγηκε χθες στα Αντικυθηρα.

Μετά απο συνεννόηση με την οικογένειά του και παράκληση των δικών του να σταλεί η σορός του στην Ιορδανία που βρίσκονται και οι ίδιοι ως πρόσφυγες.

Παρακαλούμε όλους όσους γνώρισαν τον Αλέξη μας και θέλουν να μας βοηθήσουν στο να καταφέρουμε να σταλεί η σορός του στους δικους του.

Για αυτό το λόγο αποφασίσαμε να κάνουμε ένα φιλανθρωπικό έρανο συγκεντρώνοντας τα χρήματα που χρειαζονται, που είναι ένα αρκετά σημαντικό ποσό.

Για αυτό το λόγο η οικογένειά του επιθυμεί να σταλεί η σορός του παιδιού τους για να τον δουν έστω για τελευταία φορά.

Οσοι ενδιαφέρονται και θέλουν να μας βοηθήσουν μπορούν να επικοινωνούν στα εξης τηλεφωνα 2821079202 η στα κινητα 6973780008 και 6976614814

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την βοήθειά σας.

Πρέπει να το κάνουμε σε σύντομο χρονικό διάστημα γιατί η σορός πρέπει να μεταφερθεί στην Ιορδανία.

Παρακαλώ να το κοινοποιήσετε για να το δουν όσοι περισσότεροι φίλοι και γνωστοί του\”

Flashnews.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook