Την απόφασή της να συμμετέχει στις αυτοδιοικητικές εκλογές στο πλευρό του Μ. Σκουλάκη και το συνδυασμό \’Χανιά: Μαζί για τον Δήμο μας\” ανακοίνωσε η κ. Ισμήνη Σταυρίδη.

Στο μήνυμά της η κ. Σταυρίδη αναφέρει:

\”Στις δύσκολες εποχές που διανύουμε, είναι αναγκαίο όλοι οι πολίτες να συμμετέχουν ενεργά στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές και να στηρίξουν ανθρώπους που έχουν τη διάθεση, τη γνώση και τις ικανότητες να προσφέρουν στον τόπο μας αυτό που χρειάζεται για να πάει μπροστά.

Για τον λόγο αυτό, και έχοντας αμέριστη εμπιστοσύνη στο πρόσωπο του Δημάρχου Χανίων Μανώλη Σκουλάκη και εκ νέου υποψήφιο, αποφάσισα να συμπορευτώ μαζί του, συμμετέχοντας στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού «Χανιά Μαζί για τον Δήμο Μας» ως υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος στην εκλογική περιφέρεια του Ελευθερίου Βενιζέλου.

Με όρεξη για δουλειά, με δημιουργικές σκέψεις και ιδέες και προπάντων με ήθος και ακεραιότητα δηλώνω παρούσα σε αυτή την προσπάθεια για την περαιτέρω ανάπτυξη και πρόοδο του Δήμου μας, για τη βελτίωση των προβλημάτων της καθημερινότητας και την ουσιαστική στήριξη όλων των συμπολιτών μας και κυρίως των νέων.

Με εκτίμηση
ΙΣΜΗΝΗ ΣΤΑΥΡΙΔΗ
Πτυχιούχος Οργάνωσης & Διοίκησης Επιχειρήσεων, Ιδιωτική Υπάλληλος, τ. Δημοτική Σύμβουλος Ελ. Βενιζέλου\”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook