Στην πρώτη της συνέντευξη ως μελαχρινή πλέον, η Κλένια Ρένεση μοιράζεται τον ενθουσιασμό της για τη συμμετοχή της στο νέο σίριαλ του Mega, αλλά και κομμάτια της ζωής, αποκαλύπτοντας στο περιοδικό Glow μια γυναίκα με πάθος!
 
Μιλώντας αρχικά για το ρόλο της Κάρμεν στη σειρά “Μοντέρνα Οικογένεια” είπε: “Είμαι κι εγώ κυκλοθυμική, εκρηκτική, έχω το έντονο ταμπεραμέντο της Λατίνας. Το υπέροχο μ’ αυτόν τον ρόλο είναι οι εκρηκτικές πτυχές μου, που προσπαθώ να μαζέψω”.

\"\"
 
Όσον αφορά στο πρότυπο οικογένειας που παρουσιάζει η σειρά είπε: “Μη γελιόμαστε, δεν υπάρχουν τέλειες οικογένειες που ξυπνάνε και τρώνε Βιτάμ. Όλοι έχουν θέματα και συμπλέγματα. Αυτό που δείχνει η σειρά είναι ότι μπορείς να δεις χαριτωμένα το ελάττωμα του άλλου, αν τον αγαπάς, και πως μέσα απ’ τις σχέσεις αποζητάμε την αποδοχή. Αν σταματήσεις να παίρνεις τη ζωή τόσο σοβαρά, θα δεις πως είναι πολύ απλό να δεις τα στραβά του άλλου με πιο τρυφερή και κωμική ματιά”
 
Για τη διαφορά ηλικίας ανάμεσα στα ζευγάρια είπε: “Η ζωή μου έχει δείξει πως η διαφορά ηλικίας δεν παίζει ιδιαίτερο ρόλο. Τα μυαλά πρέπει να συναντηθούν. Η ζωή μάς κάνει να συναντιόμαστε με ανθρώπους με τους οποίους έχουμε κοινά. Για να συμπορευτούμε, όμως, και ν’ αποκτήσουμε μία σχέση ζωής, η μεγάλη διαφορά δε βοηθάει γιατί είναι διαφορετικά τα ζητούμενα. Εγώ κοιτάω την ηλικία της ψυχής. Με γοητεύουν οι άνθρωποι που κρατιούνται νέοι εσωτερικά, που δε φοβούνται να τολμήσουν και να γνωρίσουν νέους κόσμους. Αυτούς τους ανθρώπους ψάχνω να έχω δίπλα μου”.

\"\"
 
Για τον γάμο είπε: “Δεν έχω κάτι ενάντια στον θεσμό, δεν πιστεύω, όμως, πως εξυπηρετεί σε κάτι. Οι άνθρωποι αλλάζουν δέρματα ανά εποχές, εξελίσσονται και αναζητούν κι άλλες πλευρές τους. Τα ζευγάρια, αν θέλουν να είναι για πολλά χρόνια καλά, πρέπει να ξαναγνωρίζονται. Η σχέση πρέπει να πορεύεται με τις αλλαγές. Θεωρώ πως είναι δύσκολο εγχείρημα. Υπάρχουν ζευγάρια που έχουν πετύχει. Είναι ελάχιστα, αλλά και μόνο που υπάρχουν, δείχνουν το δρόμο”.
 
Για την προσωπική της ζωή και το πώς προβάλλεται από τα media είπε: “Έχει συμβεί στο παρελθόν να με δουν έξω με τον σύντροφό μου και να με φωτογραφίσουν. Δεν έχω πρόβλημα. Έτσι κι αλλιώς ποιοτικές στιγμές στον δρόμο δεν μπορούν να υπάρξουν. Μέχρι να φτάσω στο σημείο να περπατάω χέρι-χέρι μ’ έναν άνθρωπο και να μη με νοιάζει, θα προστατεύω την προσωπική μου ζωή”.

\"\"
 
Αρνείται βέβαια, να απαντήσει αν είναι ερωτευμένη, υπερασπιζόμενη το δικαίωμά της να είναι η μόνη που γνωρίζει πώς αισθάνεται, αλλά εξομολογείται: “Ο έρωτας είναι πολύ βασικό συστατικό, αλλά τον προσωποποιούμε στον συντροφικό. Είναι λάθος. Γιατί μετά αρχίζει να βαραίνει και γίνεται ένα τέρας. Το θέμα είναι να βρίσκεις τον έρωτα σε ό,τι κάνεις. Να είσαι εσύ ο ίδιος ο έρωτας. Να είσαι ερωτεύσιμος και να ερωτεύεσαι κάθε στιγμή με τις επιλογές σου. Αυτό το διάστημα είμαι πολύ καλά με αυτό το κομμάτι. Δική μου δουλειά είναι να κάνω την καθημερινότητα πιο ερωτεύσιμη”.
 
Τέλος, στην ερώτηση αν παλεύει για τον έρωτα του άλλου ή αν επαναπαύεται είπε: “Θα παλέψω για τη σχέση μου και θα προσπαθήσω να την κάνω ν’ ανθίσει. Δεν έχω τη νοοτροπία να φτιάξω το σπιτάκι μου και να κλείσω πίσω την πόρτα. Μου αρέσει αυτός ο κόσμος που φτιάχνεται ανάμεσα σε δύο ανθρώπους, αρκεί να εναλλάσσεται, ν’ αναπνέει και να σε κάνει πιο δυνατό. Αυτό να διατηρεί τη δυάδα και όχι η εξάρτηση και ο φόβος”.

tlife.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook