Την Πέμπτη 10 Απριλίου 2014, ο Συνδυασμός «Ανεξάρτητη Πρωτοβουλία Ευθύνης» με υποψήφιο Δήμαρχο τον κ. Αννουσάκη Γεώργιο, απέστειλε επιστολή στο Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Χανίων «Άγιος Γεώργιος» κ. Δουλγεράκη Χαράλαμπο, στην οποία καταδυκνείονταν τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει σήμερα το Κέντρο Υγείας Κισάμου.
Μεταξύ άλλων στην επιστολή αναφέρονταν: 
«Κύριε Διοικητά,
Ύστερα από καταγγελίες δημοτών μας και όχι μόνο, βρισκόμαστε στη δυσάρεστη θέση να σας καταγγείλουμε τα παρακάτω:
1. Την απόσπαση ενός διοικητικού υπαλλήλου από το Κέντρο Υγείας Κισάμου, στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων δύο (2) ημέρες την εβδομάδα, με αποτέλεσμα την ελλιπή λειτουργία αυτού.
2. Την απόσπαση του Ακτινολόγου, δύο(2) ημέρες την εβδομάδα από το Κέντρο Υγείας Κισάμου, στο Γ.Ν.Χ. , με αποτέλεσμα την αφάνταστη ταλαιπωρία των δημοτών ασθενών μας.
3. Τη διαθεσιμότητα του οδηγού του ασθενοφόρου και τη μετακίνηση δύο(2) επικουρικών οδηγών στο Νοσοκομείο Χανίων, με αποτέλεσμα να μην καλύπτονται είκοσι δύο (22) βάρδιες οδηγών το μήνα, με ότι κακό συνεπάγεται αυτό.
4. Την προκήρυξη άμεσα, για την κάλυψη της κενής θέσης ιατρού, η οποία προέκυψε μετά από την παραίτηση- συνταξιοδότηση ιατρού του Κέντρου Υγείας Κισάμου.
5. Την άμεση πλήρωση Ιατρών, των κενών αγροτικών ιατρείων, δικαιοδοσίας του Δήμου μας, για την εξυπηρέτηση των δημοτών μας.
Μετά από τα παραπάνω: Ζητούμε άμεσα μια συνάντηση , προκειμένου να συζητήσουμε αυτά τα προβλήματα και να δώσετε λύση όλων αυτών το συντομότερο δυνατό.»
Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση \”η ανταπόκριση του κ. Δουλγεράκη ήταν άμεση και καθοριστική, καθώς την Παρασκευή 11 Απριλίου 2014 και ώρα 12:00 ορίστηκε ραντεβού με τον υποψήφιο Δήμαρχο Κισάμου κ. Αννουσάκη, για τη συζήτηση των παραπάνω θεμάτων και την αναζήτηση λύσεων.
Ο κ. Δουλγεράκης ακούγοντας προσεκτικά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι πολίτες της Κισάμου σχετικά με την περίθαλψη στην περιοχή, δεσμεύτηκε, ότι η συγκεκριμένη συνάντηση θα είναι η απαρχή μιας υγειούς και εποικοδομητικής συνεργασίας με το Συνδυασμό της Ανεξάρτητης Πρωτοβουλίας Ευθύνης, προκειμένου να ενημερώνετε άμεσα για τα προβλήματα που παρουσιάζονται τόσο στο Κέντρο Υγείας Κισάμου, όσο και στα Αγροτικά Ιατρεία της περιοχής.
Επιπροσθέτως, αποφασίστηκε να γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες για τη σωστή λειτουργία των Αγροτικών Ιατρείων, καθώς και η επάνδρωση του Κέντρου Υγείας με το απαιτούμενο προσωπικό, για τη διευκόλυνση τόσο των πολιτών-ασθενών, όσο και του προσωπικού του Κέντρου Υγείας\”.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook