Η φωτογραφία με τις μπλε βελούδινες ψηλοτάκουνες γόβες της, όπου στο τακούνι της μίας διακρίνονται τρίχες έκαναν το γύρο του κόσμου.

Ο λόγος; Τα παπούτσια της μετατράπηκαν σε δολοφονικό όπλο, με το οποίο επιτέθηκε θανάσιμα στο Σουηδό σύντροφό της, Άλφ Στέφαν Άντερσον, καθηγητής Βιολογίας και Βιοχημείας στο Πανεπιστήμιο του Χιούστον.

Η 44χρονη Άνα Λίλια Τρουχίλο παρότι ισχυρίστηκε ότι τον σκότωσε ενώ βρισκόταν σε αυτοάμυνα, δικαστήριο του Τέξας την καταδίκασε σε ισόβια κάθειρξη.

Όπως ανέφερε η έκθεση της αστυνομίας, το θύμα έφερε πολλά τραύματα στο κεφάλι, ενώ η γυναίκα τον χτύπησε 25 φορές στο πρόσωπο, το κεφάλι και τα χέρια. 

\"\"

Στην κατάθεσή της η Τρουχίλο υποστήριξε ότι ο σύντροφός της ήταν καταπιεστικός και σε ένα έντονο επεισόδιο που είχε το ζεύγος, την έσπρωξε στον τοίχο του σπιτιού του και στη συνέχεια την έριξε στο δάπεδο χτυπώντας την. Εκείνη φοβούμενη για τη ζωή της, άρπαξε το παπούτσι της και άρχισε να τον χτυπά για να την αφήσει να φύγει.

«Με έπνιγε. Δε μπορούσα να αναπνεύσω», υποστήριξε η 44χρονη, η οποία τόνισε ότι ο Αντερσον αντιμετώπιζε πρόβλημα με το αλκοόλ.

\"\"

Πάντως, ισχυρίστηκε ότι δεν είχε σκοπό να του κάνει κακό, ότι τον αγαπούσε και παρέμενε μαζί του, παρά την παρεμβατική του συμπεριφορά, γιατί πίστευε ότι ο σύντροφός της θα άλλαζε. 

Μάλιστα, κλήθηκε να αναπαραστήσει τον τρόπο με τον οποίο τραυμάτισε θανάσιμα τον άτυχο 59χρονο, δείχνοντας με ακρίβεια τις κινήσεις της και χρησιμοποιώντας στη θέση του θύματος, τον συνήγορό της, Τζακ Κάρολ. 

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook