Την ουσιαστική στήριξη, τόσο του ιδίου, όσο και του Συνδυασμού «ΚΡΗΤΗ ΜΠΟΡΟΥΜΕ», εξέφρασε ο Σεραφείμ Τσόκας κατά τη σημερινή του συνάντηση, με το Δ.Σ. του Συλλόγου Πολυτέκνων γονέων Ηρακλείου.

Ο κ. Τσόκας επισκέφθηκε τον Σύλλογο Πολυτέκνων, συνοδευόμενος από τον υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη Ηρακλείου, Ζαχαρία Κεφαλογιάννη και από υποψήφιους Περιφερειακούς Συμβούλους, όπου και είχαν συνάντηση με τον Πρόεδρο του Συλλόγου, κ. Γιώργο Παρασύρη και το Δ.Σ.

Μετά τη συνάντηση ο επικεφαλής του συνδυασμού «ΚΡΗΤΗ ΜΠΟΡΟΥΜΕ», Σεραφείμ Τσόκας, δήλωσε:

«Θέλω να ευχαριστήσω τον Σύλλογο Πολυτέκνων Ηρακλείου για την τιμή που μου έκανε ο Πρόεδρος και το Δ.Σ., να με δεχτούν με αφορμή την επιστολή που έστειλα, ώστε να συζητήσω μαζί τους σχετικά με τα θέματα που απασχολούν την πολύτεκνη οικογένεια. Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που είχαμε την ευκαιρία να συζητήσουμε με όλο το Δ.Σ. για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι πολύτεκνοι. Τους διαβεβαίωσα ότι εμείς θα είμαστε δίπλα τους, η αυριανή μέρα στην Περιφέρεια θα είναι μια μέρα για όλους τους πολίτες, για όλη την κοινωνία και στο πλαίσιο αυτό, τους ενημέρωσα για τα κοινωνικά προγράμματα τα οποία θα αναπτύξουμε, το κοινωνικό δίχτυ που θα απλώσουμε πάνω από κάθε Κρητικό, από κάθε Κρητικιά, ένα δίχτυ που θα προστατεύσει τους πολίτες της Κρήτης, τους ανθρώπους που σηκώνουν στις πλάτες τους την πατρίδα».

Ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου, Ζαχαρίας Κεφαλογιάννης, αφού αναφέρθηκε στον ρόλο της πολύτεκνης οικογένειας, επεσήμανε:

«Η Περιφέρεια Κρήτης δεν έχει στηρίξει τα τελευταία τρία χρόνια, τους πολύτεκνους και δεν ξέρω για ποιό λόγο απουσιάζει από δίπλα τους. Αυτό όμως που μπορώ να πω και να δεσμευθώ, είναι ότι η Περιφέρεια Κρήτης, μετά τις εκλογές του Μαΐου, θα στηρίξει τον Σύλλογο Πολυτέκνων. Κανένας κρητικός μόνος του… ΚΡΗΤΗ ΜΠΟΡΟΥΜΕ».

Από την πλευρά του, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Πολυτέκνων, Γιώργος Παρασύρης, δήλωσε:

«Είχαμε την ευκαιρία σήμερα, στον Σύλλογο Πολυτέκνων να δεχθούμε τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Κρήτης, τον κ. Σεραφείμ Τσόκα. Ο κ. Τσόκας είχε στείλει μια επιστολή με την οποία ζήτησε να συναντηθεί με το Διοικητικό Συμβούλιο, εμείς την κάναμε δεκτή, όπως αποδεχόμαστε τα αιτήματα κάθε αυτοδιοικητικού, ο οποίος θέλει να μας ενημερώσει για τις προτάσεις του, για τα σχέδια που έχει στόχο να εφαρμόσει τα επόμενα πέντε χρόνια, που όπως ξέρετε είναι η θητεία. Ο κ. Τσόκας είχε την ευκαιρία να ακούσει τα μεγάλα και πολλά προβλήματα των πολυτέκνων που αντιμετωπίζει η χειμαζόμενη πολύτεκνη οικογένεια. Διαπιστώσαμε ότι ο κ. Τσόκας διαθέτει στην φαρέτρα του, πάρα πολλά όπλα σχετικά με την ανάπτυξη και την στήριξη των πολυτέκνων, γι’ αυτό τον ευχαριστούμε και του ευχόμαστε καλή επιτυχία».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook