Την συμμετοχή του στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές ως υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Χανίων με την Ριζοσπαστική Συνεργασία Κρήτης, ανακοίνωσε ο κ. Φώτης Καζάσης.

Σε επιστολή του αναφέρει τα εξής:

Φίλες και Φίλοι,

Στις επερχόμενες περιφερειακές εκλογές εκλέγουμε τη διοίκηση η οποία στα επόμενα πέντε χρόνια θα κληθεί να διαχειριστεί και να υποστηρίξει τον αναπτυξιακό σχεδιασμό της Κρήτης. Η διοίκηση αυτή θα πρέπει να αποβλέπει στην αναγέννηση της οικονομίας της Περιφέρειας έχοντας ως βασικά εργαλεία την ανάταξη και αναβάθμιση του παραγωγικού και κοινωνικού ιστού του νησιού και τη δημιουργία και διατήρηση βιώσιμων θέσεων απασχόλησης.

Γίνεται λοιπόν φανερό ότι η διαφοροποίηση των υποψήφιων διοικήσεων αφορά κυρίως στις πολιτικές που θα ακολουθήσουν για την υλοποίηση των σχετικών δράσεων και σχετίζονται φυσικά άμεσα και με τους χώρους στους οποίους ιδεολογικά κινούνται. Προσωπικά πιστεύω ότι κυρίαρχο στοιχείο στην διαμόρφωση και άσκηση αυτών των πολιτικών θα πρέπει να είναι ένα νέο παραγωγικό και κοινωνικό μοντέλο ανάπτυξης βασισμένο στον απλό πολίτη, στις ανάγκες του και την καθημερινή του διαβίωση, στο σεβασμό στην ιστορία και τον πολιτισμό του νησιού και στην ενίσχυση της κοινωνικής συνοχής. Με λίγες λέξεις η ζεστή καρδιά για τους συνανθρώπους, το καθαρό πνεύμα και η τεχνοκρατική γνώση και η αληθινή αγάπη στον τόπο και στις αξίες του θα πρέπει να χαρακτηρίζουν όλες τις αποφάσεις της νέας διοίκησης.

Η Ριζοσπαστική Συνεργασία Κρήτης του υποψήφιου Περιφερειάρχη Μιχάλη Κριτσωτάκη και του υποψηφίου Αντιπεριφερειάρχη Χανίων Γιώργου Αγοραστάκη έχει διαμορφώσει επεξεργασμένες θέσεις και προτάσεις που κινούνται σε αυτό το πλαίσιο και διαθέτει ικανά και εξειδικευμένα στελέχη που μπορούν να εγγυηθούν την υλοποίησή τους. Ως εκ τούτου με μεγάλη χαρά αλλά και αίσθημα ευθύνης θέτω στην κρίση των Χανιωτών την υποψηφιότητά μου ως Περιφερειακός Σύμβουλος στις επερχόμενες περιφερειακές εκλογές με τη Ριζοσπαστική Συνεργασία Κρήτης.

Με εκτίμηση,

Φώτης Γ. Καζάσης
Μηχανικός Η/Υ & Πληροφορικής,
Μέλος Δ.Ε. ΤΕΕ/ΤΔΚ