Όπως συνηθίζει μετά από αγώνες Κυπέλλου και Super Cup η Ε.Π.Σ. Χανίων διέθεσε τα έσοδα του τελικού ανάμεσα σε Σπάθα και Μινώταυρο σε ιδρύματα του νομού, δείχνοντας το κοινωνικό της πρόσωπο.
Η σχετική ενημέρωση από την ΕΠΣΧ:

«Για μία ακόμα φορά το Χανιώτικο ποδόσφαιρο έδειξε το κοινωνικό του πρόσωπο.

Τη Μεγάλη Τετάρτη (16/04) η Ε.Π.Σ. Χανίων, όπως είχε προαναγγείλει, διέθεσε τα έσοδα του τελικού του Κυπέλλου, ανάμεσα στα σωματεία Σπάθα Κολυμβαρίου και Μινώταυρο Μουρνιών, σε φιλανθρωπικά ιδρύματα του νομού Χανίων. 

Ο Πρόεδρος της Ένωσης και Αντιπρόεδρος της Ε.Π.Ο. κ. Γεώργιος Βούρβαχης, παρουσία του Α\’ Αντιπροέδρου της Ε.Π.Σ.Χ. κ. Δημήτριου Λυκάκη, του Προέδρου του Μινωταύρου Γιώργου Βεργάκη και του αρχηγού της Σπάθας Βαγγέλη Αγγελάκη, παρέδωσε από έναν φάκελο με σεβαστό χρηματικό ποσό στους εκπροσώπους:

-του Κέντρου Ημερήσιας Φροντίδας Αυτιστικών Παιδιών (ΚΗΦΑΠ) \” Μεγαλόχαρη\”

-του Παραρτήματος της Ελληνικής Εταιρίας Προστασίας & Αποκατάστασης Αναπήρων Προσώπων (ΕΛΕΠΑΠ) στα Χανιά

-της Ιεράς Μητρόπολης Κυδωνίας & Αποκορώνου

-του Αννουσάκειου Ιδρύματος της Ιεράς Μητρόπολης Κισάμου & Σελίνου

Οι εκπρόσωποι των ιδρυμάτων ευχαρίστησαν θερμά την Ένωση για την πρωτοβουλία που πήρε για μία ακόμα φορά, αλλά και τα σωματεία για την συναίνεσή τους και συμμετοχή τους σε αυτή την δωρεά».

Ευχές και ενημέρωση για λειτουργία γραφείων

«Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Χανίων σας εύχονται Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα.

Τα γραφεία της Ε.Π.Σ. Χανίων θα παραμείνουν κλειστά τη Μεγάλη Πέμπτη, τη Μεγάλη Παρασκευή και τη Δευτέρα του Πάσχα. Από την Τρίτη 22 Απριλίου θα λειτουργούν και πάλι κανονικά».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook