Ανακοίνωση εξέδωσαν οι οργανωμένοι οπαδοί του ΟΦΗ, με αφορμή την αναμέτρηση απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα, εκφράζοντας τις ευχαριστίες προς τον κόσμο που βρέθηκε στις εξέδρες του «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης» και δεν προέβη σε ακρότητες. 
Συγχρόνως, γίνονται καταδικαστέα, τα επεισόδια που προξένησαν ορισμένοι πριν από το παιχνίδι και τα οποία όπως λέει η ανακοίνωση, δεν εκφράζουν το οπαδικό κίνημα του Κρητικού συλλόγου. 

Αναλυτικά 

\”Ως Οργανωμένοι Σύνδεσμοι οπαδών του ΟΦΗ αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε όλα τα μέλη μας καθώς και τους απλούς ομιλίτες για την υποδειγματική τους συμπεριφορά κατά την διάρκεια του αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Το ήθος και η εγκράτεια με την οποία όλοι αντιμετώπισαν τον συγκεκριμένο αγώνα θα πρέπει να γίνει οδηγός για την οπαδική συμπεριφορά στην Ελλάδα που τόσο μαστίζεται από την αδικαιολόγητη και τυφλή βία εντός αγωνιστικών χώρων. 
Ιδιαίτερα θα πρέπει να λάβουμε υπ’ όψιν μας ότι το συγκεκριμένο ήταν παιχνίδι υψηλής επικινδυνότητας όπου οι προκλήσεις που είχαν προηγηθεί ήταν πολλές και η επιθυμία από κάποιους για δυναμιτισμό του κλίματος και εκτροχιασμό των οπαδών μας ακόμα περισσότερη. 
Παράλληλα, θα πρέπει να καταδικάσουμε κάθε πράξη βίας που συνέβη πριν τον αγώνα. Τέτοιες πράξεις σε καμία περίπτωση δεν πρεσβεύουν το σύγχρονο οπαδικό κίνημα του ΟΦΗ καθώς και τις διαφορετικές αντιλήψεις της ομάδας μας για το ό,τι επικρατεί στο σημερινό Ελληνικό Ποδόσφαιρο. Οι δικές μας οι «μάχες» γίνονται στις κερκίδες σε όλα τα γήπεδα όπου παίζει ο Όμιλος μας και τα «όπλα» μας είναι οι φωνές και τα τραγούδια μας. Οτιδήποτε άλλο δεν μας εκφράζει. 

Υ.Γ: Θα ήταν παράλειψη από μέρους μας να μην ευχαριστήσουμε τους παίκτες της ομάδας μας για την απόδοσή τους την Κυριακή και την ευχαρίστηση που μας προσέφεραν. Με τέτοιες εμφανίσεις είμαστε βέβαιοι ότι η ομάδα θα είναι μετά τη διαδικασία των Play Off στη φυσική της θέση: τη Super League.

SNAKES 4 HERAKLION CLUB
KΡΗΤΕΣ 4 ”ΘΟΔΩΡΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ”
Σ.Φ. ΟΦΗ ΑΘΗΝΩΝ ”ΝΙΚΟΣ ΞΥΛΟΥΡΗΣ”
Σ.Φ. ΟΦΗ SALONICA CLUB
Σ.Φ. ΟΦΗ ΑΡΧΑΝΕΣ CLUB

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook