Δήλωση φωτιά του Ηλία Λυγερού για τις παραγωγικές τάξεις και τον τρόπο με τον οποίο αυτές, αποφάσισαν να θέσουν προ των ευθυνών τους τους υποψήφιους Δημάρχους Ηρακλείου.

Διαβάστε ολόκληρη την ανακοίνωση:

Οι εκπρόσωποι των παραγωγικών τάξεων, έβαλαν με συνέντευξή τους, τους υποψήφιους Δημάρχους Ηρακλείου μπροστά στα οξυμένα προβλήματα που βιώνουν τα μέλη τους. Χαίρομαι για την πρωτοβουλία τους αυτή, διότι η θλιβερή θέση που μας οδήγησαν με την πολιτική τους τα κόμματα τα οποία και σήμερα συγκυβερνούν, υποχρεώνει να αναθεωρηθεί η ακολουθούμενη ως τώρα πορεία της χώρας και των ίδιων των ΟΤΑ.
Γνωρίζουν ασφαλώς οι δημότες Ηρακλείου, ότι ο Δήμος υπηρέτησε τα 12 χρόνια της θητείας Κουράκη το δόγμα, πως λεφτά υπάρχουν, αρκεί δε η απλόχερη σπατάλη τους : όλη η προεκλογική εκστρατεία του απερχόμενου Δημάρχου βασίζεται άλλωστε, στο ράβε-ξήλωνε έργων βιτρίνας, που αγνοεί τα ουσιαστικά προβλήματα της πόλης και τις ανάγκες των παραγωγικών τάξεων. Πότε ενδιαφέρθηκε ο Δήμος Ηρακλείου για τα προβλήματα της ΒΙΠΕ και της βιομηχανικής ζώνης Φοινικιάς, εκτός του να εισπράττει διπλούς και φουσκωμένους λογαριασμούς από τις εγκατεστημένες επιχειρήσεις; 
Ο συνδυασμός ‘’Ηράκλειο – Ενεργοί Πολίτες’’ που έχω την τιμή να ηγούμαι, δίνει άμεσα στη δημοσιότητα το πρόγραμμα του που βάζει σε προτεραιότητα τα προβλήματα των παραγωγικών τάξεων. Ελπίζουμε πως θα κοινοποιηθεί κατάλληλα και από τις στήλες σας, ώστε να γνωστοποιηθεί στους δημότες του Ηρακλείου. Είναι επίσης στις προτεραιότητες μας, η στρατηγική ανασυγκρότηση του Ηρακλείου από πολεοδομική άποψη.
Διότι υπηρετήθηκε δυστυχώς για δεκαετίες ολόκληρες το σύστημα διαπλοκής υπόγειων συμφερόντων, το οποίο υποβαθμίζει μία ιστορική πόλη σαν το Ηράκλειο, προτάσσοντας αντί σχεδίου τις ανάγκες οικοπεδοποίησης συμφεροντούχων. Με τη στήριξη των ενεργών πολιτών του Ηρακλείου θα επιδιώξουμε μετά τις εκλογές μια στροφή από τα συμφέροντα μεμονωμένων, στο κοινό συμφέρον, που είχε μπει στο περιθώριο ως τώρα και πρέπει πάλι να πρυτανεύσει.
Μακάρι να είχαν παρέμβει οι παραγωγικές τάξεις της πόλης όταν ξεκίνησε το έγκλημα αυτό υποταγής, του σχεδίου πόλης στα μικροσυμφέροντα.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook