Ο Γκεόργκι Σασιασβίλι είναι ένας από τους τέσσερις ποδοσφαιριστές που επέκτειναν την συνεργασία τους με την ομάδα μας. Ο Γεωργιανός αμυντικός μίλησε στο ergotelis.gr για τους λόγους της παραμονής του στο Ηράκλειο, τα επόμενα δύο χρόνια, τους στόχους και τις φιλοδοξίες του με το σύλλογο. 

Για το νέο συμβόλαιό του με τον Εργοτέλη... 

«Πραγματικά αισθάνομαι πολύ ωραία που θα παραμείνω στον Εργοτέλη ακόμα δύο χρόνια. Εγώ και η οικογένεια μου περνάμε εξαιρετικά στο Ηράκλειο και δεν υπήρχε πραγματικά κανένας λόγος να μην παραμείνω εδώ. Είναι τιμή για εμένα να αγωνίζομαι για αυτόν το σύλλογο και θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να δικαιώσω τους ανθρώπους που πιστεύουν σε εμένα. Για εμένα η απόφαση δεν ήταν δύσκολη, διότι πιστεύω πολύ στον πρόεδρο, στον προπονητή αλλά και στους συμπαίκτες μου». 

Για τους στόχους που έχει με την ομάδα

«Όλοι μαζί θα προσπαθήσουμε να πάμε τη νέα χρονιά τον Εργοτέλη ακόμα ψηλότερα, είναι δύσκολο αλλά πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε. Ο Εργοτέλης είναι μια οικογένεια και αυτός είναι σημαντικός παράγοντας για να ακολουθήσουν ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες. Έχουν παραμείνει σημαντικοί παίκτες και πιστεύω ότι με τις προσθήκες που θα κάνει η ομάδα θα είμαστε σε θέση να υλοποιήσουμε τους στόχους μας τη νέα σεζόν, τόσο τους προσωπικούς όσο και τους ομαδικούς».

Για τους φιλάθλους της ομάδας 

«Οι φίλαθλοι που έρχονται στο γήπεδο μας στηρίζουν και μας δίνουν ώθηση για να φτάσουμε στη νίκη. Σίγουρα αν θα παίζαμε σε ένα μικρότερο γήπεδο και όχι στο Παγκρήτιο στάδιο, η ατμόσφαιρα θα ήταν πιο ζεστή. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους φιλάθλους μας για την συμπαράσταση τους και ανανεώνουμε το ραντεβού μας για τη νέα χρονιά. Είναι τυχεροί οι φίλαθλοι του Ηρακλείου που έχουν στην πόλη τους μια ομάδα σαν τον Εργοτέλη. Μπορούν να έρχονται στο γήπεδο οι οικογένειες και να απολαμβάνουν το παιχνίδι χωρίς να φοβούνται μήπως γίνουν επεισόδια».