Διαψεύδει ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης «σχέδιο αποκλεισμού» του ΠΑΣΟΚ στο θέμα των εξαγγελιών Σαμαρά για τους άστεγους, που προκάλεσε ένταση στις σχέσεις των κυβερνητικών εταίρων.

«Δεν επεξεργάστηκε το πρόγραμμα ο Κεγκέρογλου. Την ανακατασκευή του ‘Δρακοπούλειου’ την έφερα σε πέρας μόνος μου. Μό-νος μου. Αν αποδείξει ο Κεγκέρογλου το αντίθετο θα παραιτηθώ την ίδια στιγμή», δηλώνει ο υπουργός Υγείας, σύμφωνα με τη στήλη «Στίγμα» της εφημερίδας «Τα Νέα».

Στη σύσκεψη δεν είχαν προσκληθεί υφυπουργοί, μόνο ο κ. Βρούτσης και ο ίδιος, είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης για τη σύσκεψη που προηγήθηκε των ανακοινώσεων Σαμαρά και στην οποία δεν παρίστατο ο υφυπουργός Εργασίας Βασίλης Κεγκέρογλου.

Ήταν όμως παρών ο υφυπουργός Υγείας Γιάννης Μπέζας. «Τον Μπέζα τον πήρα εγώ μαζί μου. Ήταν στο γραφείο μου και του είπα ‘Πάω στο Μαξίμου για το πρόγραμμα με τους άστεγους, δεν έρχεσαι κι εσύ;’. Και ήρθε. Μάλιστα δεν είχε γραβάτα και του έδωσα εγώ μία από τις δικές μου. Αυτό είναι όλο», απαντά ο υπουργός Υγείας.

newsbeast.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook