Μια ακόμη γυναικεία υποψηφιότητα στο συδνυασμό του Μανώλη Σκουλάκη «Χανιά Μαζί για τον Δήμο μας». Πρόκειται για την Αμαλία Πολυχρονάκη ελεύθερη επαγγελματία.

Στην ανακοίνωση του συνδυασμού αναφέρεται:

\”Γνωρίζοντας από πρώτο χέρι τις καθημερινές αγωνίες και τα προβλήματα των συμπολιτών μου και αξιολογώντας τις σημαντικές προσπάθειες που κατεβλήθησαν τα προηγούμενα τρία χρόνια αλλά και τις προτάσεις του νυν και εκ νέου υποψήφιου Δημάρχου Χανίων Μανώλη Σκουλάκη για τη βελτίωση της καθημερινότητας αλλά και επίλυσης των προβλημάτων των Χανιωτών, αποφάσισα να συμπορευτώ μαζί του προκειμένου να δώσουμε μαζί τον αγώνα για έναν Δήμο σύγχρονο, κοντά στον πολίτη και στις ανάγκες του.

Θέτω λοιπόν τον εαυτό μου στην κρίση όλων των Χανιωτών συμμετέχοντας στις δημοτικές εκλογές του Μαΐου με τον συνδυασμό «Χανιά Μαζί για τον Δήμο μας» ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος της εκλογικής περιφέρειας Θερίσου.

Γεμάτη από ιδέες και όρεξη για δουλειά, με ήθος και εντιμότητα δηλώνω παρούσα για την ουσιαστική στήριξη όλων των συμπολιτών μου αλλά και για την ανάπτυξη εκείνων των πρωτοβουλιών που θα οδηγήσουν σε μεγαλύτερη πρόοδο και ανάπτυξη το Δήμο μας\”.

\"\"

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook