Ανακοίνωση του Βουλευτή Ηρακλείου Λευτέρη Αυγενάκη για τις ευρωεκλογές και την υποψηφιότητα του Μανώλη Κεφαλογιάννη:

\”Σε λίγες εβδομάδες, ενόψει των Ευρωεκλογών, καλούμαστε να στείλουμε το δικο μας μήνυμα για μια ισχυρή Ελλάδα στην Ευρώπη, αλλά και για μια ισχυρή Ευρώπη στην διεθνή κοινότητα.

Στην μάχη αυτή είμαστε όλοι στρατευμένοι και αποφασισμένοι να κερδίσει η Ευρώπη και η ίδια η χώρα την θέση που αξίζουν.

Στην πρώτη γραμμή αυτής της μάχης, συμμετέχει και ο συνάδελφος Βουλευτής Ηρακλείου Μανώλης Κεφαλογιάννης.

Στηρίζω την υποψηφιότητα του Μανώλη Κεφαλογιάννη και εύχομαι επιτυχίες για την χώρα και τον ίδιο και μια λαμπρή ευρωπαϊκή πορεία.\”

Kαι ο Μάξιμος Σενετάκης στηρίζει Μ. Κεφαλογιάννη

Με αφορμή την έναρξη της προεκλογικής εκστρατείας του Μανόλη Κεφαλογιάννη για μια θέση στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, ο βουλευτής ΝΔ Ηρακλείου, κ. Μάξιμος Σενετάκης προέβη στην παρακάτω δήλωση-στήριξης:

“Η Ενωμένη Ευρώπη ήταν και παραμένει το κοινό μας σπίτι.

Ωστόσο, η ολοκλήρωση της πολιτικής ενοποίησης βρίσκεται σε ιστορική καμπή, καθώς πληθαίνουν οι φωνές που αμφισβήτησης του ευρωπαϊκού εγχειρήματος

Η ολοκλήρωση της Ενωμένης Ευρώπης μάς αφορά άμεσα όλους γιατί από τα ποιοτικά της χαρακτηριστικά εξαρτάται η ζωή μας και το μέλλον των παιδιών μας. Από την εξέλιξη αυτής της διαδικασίας, εξαρτάται η διατήρηση του βιοτικού μας επιπέδου, των κοινωνικών ισορροπιών, της αξιοπρέπειας και της ελευθερίας του πολίτη.

Γιαυτό και στο Ευρωκοινοβούλιο θα πρέπει να μας εκπροσωπούν άνθρωποι που έχουν την βούληση, την ικανότητα και το πολιτικό εκτόπισμα να υπερασπιστούν την ευρωπαϊκή ιδέα, η οποία διαχρονικά εδράζεται στην αλληλεγγύη, την ισοτιμία και τη συνοχή των κρατών-μελών και κυρίως στη δίκαιη κατανομή του παραγόμενου πλούτου μεταξύ Βορρά και Νότου.

Ο Μανόλης Κεφαλογιάννης είναι ένας πολιτικός που συγκεντρώνει τα παραπάνω χαρακτηριστικά. Και δεδομένης της αδυναμίας του ΣΥΡΙΖΑ να προτείνει στον κρητικό λαό έναν υποψήφιο ανάλογης πολιτικής αξιοπιστίας, η μοναδική επιλογή εκπροσώπησης της Κρήτης στην Ευρωβουλή.”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook