Μια 43χρονη γυναίκα συνελήφθη από τις αστυνομικές αρχές του Λονδίνου με την κατηγορία ότι σκότωσε τα τρία από τα τέσσερα παιδιά της, όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία της βρετανικής πρωτεύουσας.

Τα τρία παιδιά βρέθηκαν νεκρά μέσα στο σπίτι της οικογένειας στο Νιού Μόλντεν, στο νότιο Λονδίνο.

"Μια γυναίκα 43 ετών συνελήφθη ως ύποπτη για τους φόνους. Ανακρίθηκε και είναι υπό κράτηση", είπε ένας εκπρόσωπος της Σκότλαντ Γιαρντ, χωρίς να επιβεβαιώσει εάν πρόκειται για τη μητέρα των παιδιών, όπως ανέφεραν πολλά βρετανικά μέσα ενημέρωσης.

Οι γονείς, που κατάγονται από τη Νότια Αφρική, εγκαταστάθηκαν στο Νιού Μόλντεν πριν από έναν χρόνο μαζί με τα τέσσερα μικρά παιδιά τους. "Ήταν μια αξιολάτρευτη οικογένεια. Τους συναντούσα καθημερινά", είπε στους δημοσιογράφους μια γειτόνισσα που ζήτησε να τηρηθεί η ανωνυμία της.

Σύμφωνα με την πηγή αυτή, τα τρία μικρότερα παιδιά, ένα 4χρονο κορίτσι και δυο δίδυμα αγόρια ηλικίας 3 ετών, έπασχαν από μια ανίατη γενετική ασθένεια που περιόριζε το προσδόκιμο ζωής τους. Το μεγαλύτερο αδελφάκι τους, ηλικίας 7 ετών, ήταν καλά στην υγεία του.

"Έκαναν σημαντικές αλλαγές στο σπίτι και εγκατέστησαν ένα ασανσέρ", πρόσθεσε η γυναίκα. Η γειτόνισσα διευκρίνισε επίσης ότι ο πατέρας εργάζεται στο Σίτι και η μητέρα είχε αναλάβει τη φροντίδα των παιδιών με τη βοήθεια μιας νταντάς και νοσηλευτικού προσωπικού.

newsit.gr