Κατενθουσιασμένοι οι Κινέζοι που βρέθηκαν στα Χανιά για τη γαμήλια τελετή τους, εκπληρώνοντας έτσι το όνειρό τους να παντρευτούν με φόντο το γαλάζιο του ουρανού και της θάλασσας!

Το Αιγαίο Πέλαγος μεταφράζεται στα Κινέζικα, \”Θάλασσα της αγάπης\” μια θάλασσα γαλάζια που στο βάθος του ορίζοντα γίνεται ένα με το γαλάζιο του ουρανού, μια εικόνα μαγική μια εικόνα που τα 16 ζευγάρια των Κινέζων που θα παντρευτούν αύριο στο κάστρο της Απτέρας, επέλεξαν ως φόντο!

Σήμερα περιηγήθηκαν στο Ενετικό λιμάνι των Χανίων και χωρίς καμία υπερβολή μαγεύτηκαν από την ομορφιά του τοπίου, \”ήταν όπως στις φωτογραφίες\”, μας είπαν οι περισσότεροι.

Μάλιστα, ένας από τους Γαμπρούς έκανε επίσημα πρόταση γάμου στην μέλλουσα σύζυγο του στα δρομάκια της Παλιάς Πόλης.

Δείτε τις φωτογραφίες παρακάτω.

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

Μαζί με τα ζευγάρια βρίσκονται ακόμη 68 άτομα, μέλη της οργανωτικής επιτροπής και συνεργάτες στον τουριστικό τομέα, καθώς και είκοσι δημοσιογράφοι.

Η διαδικασία θα βιντεοσκοπηθεί και θα δημιουργηθεί ένα διαφημιστικό φιλμ που θα παρουσιαστεί στην εβδομάδα Τουρισμού στην Σαγκάη με στόχο να γίνονται περισσότεροι γάμοι Κινέζων στα Χανιά.

Μια οργανωμένη προσπάθεια για την προβολή του τόπου μας από τον Δήμο Χανίων, την Περιφέρεια Κρήτης – Αντιπεριφέρεια Χανίων, την Ένωση Ξενοδόχων, τον Εμπορικό Σέλλογο και το ΕΒΕΧ. Στην προσπάθεια αυτή αρωγοί και υποστηρικτές είναι και Χανιώτες επιχειρηματίες που συμμετέχουν ως χορηγοί στους Κινέζικους Γάμους.

Σταύρος Ζουλάκης
Flashnews.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook