Σε πρόσφατη συνέντευξή της η Νίνα Λοτσάρη ρωτήθηκε αν πληγώθηκε από τις δηλώσεις των συνεργατών της, Μέμο Μπεγνή και Χάρη Ρώμα, που δεν μίλησαν και με τα καλύτερα λόγια για την επαγγελματική τους συνύπαρξη.

Όπως δήλωσε στο περιοδικό Οκ: «Πιστεύω ότι δεν αναφερόταν σε εμένα άμεσα, απλά ίσως θα ήθελαν να μου ρίξουν το μπαλάκι. Θεωρώ ότι αν είχαν κάποιο πρόβλημα αυτό θα ήταν με την παραγωγή, τη σκηνοθέτρια και όχι με έμενα, γιατί υπήρχε ένας ολόκληρος θίασος τριάντα πέντε ατόμων που δεν θα μπορούσαν να υποστηρίξουν αυτά που ειπώθηκαν. Για μένα ήταν μια υπέροχη συνεργασία γιατί αυτό ένιωθα όταν ήμουν πάνω στη σκηνή. Τώρα, αν κάποιοι άλλοι ένιωθαν κάτι άλλο και εγώ δεν το έβλεπα ή είμαι χαζή ή εθελοτυφλούσα».

Για το αν εκείνη θα ξανασυνεργαζόταν μαζί τους απάντησε: «Αυτοί οι άνθρωποι είπαν ότι δεν θα ήθελαν να δουλέψουν ξανά μαζί μου για τους δικούς του λόγους, τους οποίους δεν γνωρίζω και δεν θέλω να μάθω ποτέ. Αν με ρωτούσες πριν ειπωθούν αυτά που ειπώθηκαν θα σου απαντούσα ότι δεν θα είχα κανένα πρόβλημα. Από τη στιγμή όμως που γνωρίζω τα συναισθήματά τους για μένα, δεν θα μπορούσα να ξανασυνεργαστώ μαζί τους».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook