Πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί επίσκεψη των «Ενεργών Πολιτών» με επικεφαλής τον υποψήφιο δήμαρχο Ηρακλείου Ηλία Λυγερό στην Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου (Μάντρα) και έγινε συνάντηση τόσο με τους εργαζόμενους, όσο και με το Σωματείο τους.

Έγινε αναλυτική συζήτηση για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει αυτή η τόσο σημαντική δημοτική υπηρεσία, με κυριότερο όλων την έλλειψη προσωπικού. Οι εργαζόμενοι τόνισαν ότι τα προβλήματα διογκώθηκαν μετά την μετατροπή του δήμου σε Καλλικρατικό, αφού οι ανάγκες για προσωπικό αυξήθηκαν στον νέο διευρυμένο δήμο χωρίς παράλληλα να αυξηθεί ο αριθμός των εργαζομένων.

Όπως επεσήμαναν, η καθαριότητα του δήμου ουσιαστικά επαφίεται στο φιλότιμο των λίγων εργαζομένων στην καθαριότητα οι οποίοι με «υπερβάλλοντα ζήλο» καταβάλλουν τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, παρά τις αντίξοες συνθήκες.

Στη συνέχεια κλιμάκιο των «Ενεργών Πολιτών» επισκέφτηκε τη Λαχαναγορά όπου συναντήθηκε με εμπόρους και εργαζομένους και άκουσε τους προβληματισμούς τους.

Χθες πραγματοποιήθηκε περιοδεία των «Ενεργών Πολιτών» με επικεφαλής τον υποψήφιο δήμαρχο Ηρακλείου Ηλία Λυγερό στην περιοχή της Αγίας Τριάδας.

Στη διάρκεια της περιοδείας, συναντήθηκαν και μίλησαν με κατοίκους και καταστηματάρχες της περιοχής (οδ. Καλοκαιρινού) για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει αυτή η ιστορική πλην όμως παραμελημένη και υποβαθμισμένη συνοικία της πόλης.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook