Φρικιαστικά εγκαύματα στο πόδι ενός 7 ετών κοριτσιού από το Καζακστάν προκάλεσε η έκρηξη ενός smartphone που είχε στην τσέπη της.

Η μικρή Ariana Aitzhan έπαιζε στον κήπο του σπιτιού της, όταν οι γονείς της άκουσαν ξαφνικά τις κραυγές της και σπεύδοντας στο σημείο συνειδητοποίησαν έντρομοι πως το κινητό είχε εκραγεί μέσα στο παντελόνι της!

Το άτυχο κοριτσάκι μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, όπου υποβλήθηκε σε μεταμόσχευση δέρματος.

«Όταν το κινητό εξερράγη, ούρλιαζε για βοήθεια. Ένας γείτονας που ήταν κοντά της τής έβγαλε το τζιν και είπε ότι μαζί με αυτό ξεκόλλησε και δέρμα. Το έγκαυμα ήταν τρομακτικό, φάνηκε το κόκαλο», περιέγραψε ο πατέρας της Ariana, ενώ η μητέρα της πρόσθεσε: «Είναι ακόμα σε κατάσταση σοκ, όπως και όλοι μας. Πλέον όχι μόνο φοβάται να χρησιμοποιήσει smartphones, αλλά δεν μπορεί να αντέξει να δει έστω ένα που χρησιμοποιείται».

Αξίζει τέλος να σημειωθεί ότι η εταιρία που θεωρείται παγκόσμιος κολοσσός στο χώρο προσφέρθηκε να πληρώσει όλους τους ιατρικούς λογαριασμούς, αλλά και την πλαστική επέμβαση του κοριτσιού, ωστόσο ο πατέρας της αρνήθηκε να απαντήσει φοβούμενος ότι αυτή είναι μια προσπάθεια για να μη μαθευτεί η τρομακτική ιστορία της κόρης του.

newsbomb.gr