Μήνυμα ξεκάθαρης νίκης και εμπιστοσύνης προς το πρόσωπο του υποψηφίου Περιφερειάρχη, κ. Σεραφείμ Τσόκα, έστειλε σήμερα το Αρκαλοχώρι εκφράζοντας τη στήριξη του στον συνδυασμό «ΚΡΗΤΗ ΜΠΟΡΟΥΜΕ» καθώς κατά την περιοδεία του στην περιοχή οι κάτοικοι έδωσαν δυναμικό παρόν και με την θερμή υποδοχή τους τόσο στον ίδιο όσο και στην αντιπροσωπεία του συνδυασμού, επιβεβαιώνοντας πως βρίσκονται στο πλευρό τους για να αλλάξει η Κρήτη σελίδα και να μπει στο δρόμο της ανάπτυξης .

Ο κ. Τσόκας, συνοδευόμενος από τον υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη, κ. Ζαχαρία Κεφαλογιάννη, και υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους επισκέφθηκαν το πρωί το Αρκαλοχώρι και τόσο στην αγορά αλλά και στις επισκέψεις τους σε καταστήματα έτυχαν εγκάρδιας υποδοχής από τους κατοίκους, με τους οποίους είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν και να ανταλλάξουν απόψεις για θέματα που απασχολούν την περιοχή καθώς και για τις προτάσεις του συνδυασμού «ΚΡΗΤΗ ΜΠΟΡΟΥΜΕ» .

\"\"

Τα θέματα που συζήτησαν αφορούσαν την ανάπτυξη του τόπου με επίκεντρο το νέο αεροδρόμιο Καστελίου και ο κ. Τσόκας επεσήμανε για μια ακόμη φορά ότι θα αποτελέσει το νέο συγκοινωνιακό κόμβο της Κρήτης ενώ πρόσθεσε ότι από την πλευρά της Πολιτείας και της Περιφέρειας θα πρέπει να υπάρξει μια συνεργασία ώστε να είναι όσο το δυνατόν λιγότερες οι επιπτώσεις στην περιοχή και πολύ περισσότερα τα οφέλη.

Ακόμη ο κ. Τσόκας αναφερόμενος στις Περιφερειακές εκλογές, επεσήμανε ότι «τα μηνύματα που παίρνουμε από κάθε γωνιά της Κρήτης μας γεμίζουν αισιοδοξία και σιγουριά για το αποτέλεσμα της 18ης Μαΐου. Η Κρήτη είπε, αλλάζει σελίδα. Κανένας Κρητικός δεν θα είναι πια μόνος του. Δεσμευόμαστε να το πετύχουμε και μπορούμε να κάνουμε τους λόγους μας πράξη. Μπορούμε να αλλάξουμε τα δεδομένα. Έχουμε το όραμα, έχουμε το πρόγραμμα έχουμε την πείρα. Θέλουμε και μπορούμε» τόνισε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης ο οποίος συνεχίζει την σημερινή περιοδεία του.

\"\"

Στη συνέχεια, ο κ. Τσόκας επισκέφθηκε την «Νηστικάκειο Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων» στην Πολυθέα του Δήμου Καστελλίου, όπου τον υποδέχτηκε ο Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Βιάνου κ. Ανδρέας.

Ο κ. Τσόκας, έγινε θερμά δεκτός αφού ο ίδιος αγκάλιασε το όλο έργο ως ΓΓ της Περιφέρειας Κρήτης, το ενέταξε στο ΠΕΠ, το θεμελίωσε ,το προχώρησε και το παρέδωσε σε χρόνο ρεκόρ για τα τοπικά δεδομένα, βοηθώντας την Εκκλησία που έχει μια βαθιά παράδοση προσφοράς προς τον συνάνθρωπο.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook