Ο Α.Ο. Χανιά με μια από τις καλύτερες -αν όχι την καλύτερη- εμφανίσεις του απέναντι στον Αιγινιακό και τη νίκη με 2-0 αναπτέρωσε τις ελπίδες του για μια θέση από αυτές που οδηγούν στη Super League.
Στα άλλα τρία ματς της 5ης αγωνιστικής των πλέι οφ σημειώθηκαν αντίστοιχες ισοπαλίες με σκορ 1-1, με αποτέλεσμα να μειωθεί η διαφορά της Χανιώτικης ομάδας από τις πρώτες τρεις θέσεις. 

Στα Ψαχνά η Κέρκυρα προηγήθηκε στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου με τον Σουάνη, αλλά ο Μπουμάλ στο 60\’ ισοφάρισε για τον τοπικό Ηρακλή, με ασύλληπτη εκτέλεση φάουλ, για το τελικό 1-1.

Στον Ταύρο το ίδιο σκορ σημειώθηκε και στην αναμέτρηση του Φωστήρα με τη Νίκη Βόλου.
Ο Γκίνο στο 20\’ \”νικήθηκε\” στο πέναλτι από τον Αποστολίδη, αλλά στην επαναφορά με πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, για να ισοφαρίσει στο 60\’ ο Ανιέτε μετά από έμμεσο φάουλ που δόθηκε, επειδή ο γκολκίπερ των γηπεδούχων Γιαννιώτης πάτησε ελάχιστα έξω από την μεγάλη περιοχή του σε βολέ που επιχείρησε.

Στο 1-1 από το πρώτο ημίχρονο έμειναν στο Βόλο, Ολυμπιακός και Ηρακλής. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 15\’ με κεφαλιά του Σαββίδη, από σέντρα του Καρρά, για να ισοφαρίσει ο \”Γηραιός\” στο 28\’ με πέναλτι του Πουρτουλίδη. Στη φάση του πέναλτι αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη για χέρι ο Αρβανίτης. 
Στις καθυστερήσεις του αγώνα δόθηκε ανύπαρκτο πέναλτι υπέρ του Μόνχε, αλλά ο Χουάντερσον απέκρουσε την εκτέλεση του Κριστόμπαλ.

5η αγωνιστική

Ηρακλής Ψαχνών-Κέρκυρα 1-1
Α.Ο. Χανιά-Αιγινιακός 2-0
Φωστήρας-Νίκη Βόλου 1-1
Ολυμπιακός Βόλου-Ηρακλής 1-1

Η βαθμολογία

1.Νίκη Βόλου 12
2.Κέρκυρα 11
————————————————
-.Ηρακλής Ψαχνών 11
————————————————
4.Ολυμπιακός Βόλου 10 
5.Αιγινιακός 8 
6.Α.Ο. Χανιά 7 
7.Ηρακλής 5 
8.Φωστήρας 5

Flashnews.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook