Σε ροτέισον προχώρησε απέναντι στον Α.Ο. Χανιά ο Κώστας Νικολαΐδης, προτιμώντας να ξεκουράσει αρκετούς βασικούς ποδοσφαιριστές.
Ο ΑΟΧ υποχρέωσε την ομάδα του Αιγινίου στην πρώτη της ήττα μετά από τις 22 Δεκεμβρίου και ο τεχνικός του Αιγινιακού ανέλαβε την ευθύνη.
Αναλυτικά η τοποθέτησή του για το παιχνίδι:

«Γνωρίζαμε από την αρχή ότι θα έχουμε ένα πολύ δύσκολο απόγευμα. Ήμασταν αναγκασμένοι να παρουσιαστούμε με διαφορετικό πρόσωπο, μετά την απόφασή μου να αφήσω κάποια παιδιά στο Αιγίνιο να ξεκουραστούν. Έπρεπε να κάνω κάποιες αλλαγές όσον αφορά το κομμάτι της κούρασης. Δυστυχώς δεν μπορέσαμε να ανταποκριθούμε και μοιραία ήρθε η ήττα. Ήταν αναγκαίο κακό όμως, όχι όσον αφορά τα πρόσωπα φυσικά, αλλά όσον αφορά τη συνοχή μας μέσα στο γήπεδο. Η ευθύνη βαραίνει 100% εμένα. Ήταν δική μου απόφαση, αλλά έπρεπε να γίνει, για να «φρεσκάρουμε» κάποιους ποδοσφαιριστές και να δούμε σε τι κατάσταση είναι κάποιοι άλλοι. Όσον αφορά το ατομικό κομμάτι δεν σας κρύβω ότι είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παιδιών. Έδειξαν τα παιδιά που δεν είχαν καθόλου χρόνο συμμετοχής ότι μπορούν να σταθούν επάξια και να αντικαταστήσουν κάποιους άλλους. Αλλά αυτή η αλλαγή δυστυχώς στα 7/11 μας δημιούργησε μεγάλα προβλήματα και μεγάλα κενά στις γραμμές μας, τα οποία εκμεταλλεύτηκε ο αντίπαλος και κατάφερε να κερδίσει. Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παιδιών και θέλω να υποσχεθώ ότι την Τετάρτη σίγουρα θα είμαστε πολύ διαφορετικοί και φυσικά πολύ πιο δυνατοί. Αυτή η ήττα μας πείσμωσε όλους και πιστεύω ότι θα μας βγει σε καλό στο μέλλον. Η βαθμολογική μας συγκομιδή έως τώρα μας δίνει το δικαίωμα να πιστεύουμε ότι δεν έχει τελειώσει τίποτα. Δεν το βάζουμε κάτω, θα συνεχίσουμε με όλες μας τις δυνάμεις για το καλύτερο.»

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook