Η μικρή φέρει θλάση στον πνεύμονα, δεν είναι διασωληνωμένη και επικοινωνεί με το περιβάλλον. Ο 13χρονος αδελφός της δεν τα κατάφερε.

Μιλώντας σε πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, ο διοικητής του Κέντρου Επιχειρήσεων Υγείας, Πάνος Ευσταθίου, είπε πως «η μικρούλα είναι καλά» και η κατάστασή της «ελεγχόμενη».

Σε ότι αφορά το 13χρονο αδερφό της μικρής, ο οποίος έχασε τη ζωή του κατά το ατύχημα, ο κ. Ευσταθίου, δήλωσε πως είχε υποστεί κρανιοεγκεφαλική κάκωση.

Σήμερα αναμένεται να απαγγελθούν κατηγορίες στους τρεις συλληφθέντες εργαζόμενους στο μοιραίο λούνα παρκ για ανθρωποκτονίας εξ αμελείας και της πρόκλησης βαρειών σωματικών βλαβών.

Το ιστορικό του τραγικού ατυχήματος

Το περιστατικό συνέβη χθες, Κυριακή στις 16:00 και σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής, τα δύο αδέλφια έπαιζαν, μέσα σε μια φουσκωτή μπάλα με ήλιο, σε πισίνα του παιδικού πάρκου όταν ξαφνικά σηκώθηκε ισχυρός άνεμος και σήκωσε την μπάλα μεταφέροντας της τουλάχιστον 30 μέτρα μακριά μαζί με τα παιδιά τα οποία χτύπησαν σε άλλα αντικείμενα περιβάλλοντα χώρου.

Οι γονείς τους και οι άλλοι παρευρισκόμενοι προσπάθησαν να τα συνεφέρουν ενώ τελικά διακομίστηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Παίδων Αγία Σοφία.

Όπως έγινε γνωστό από το Νοσοκομείο Παίδων Αγία Σοφία, το 13χρονο αγόρι όταν έφτασε στο νοσοκομείο ήταν αναίσθητο σε κωματώδη κατάσταση και οι γιατροί προσπαθούσαν επί 40 λεπτά να του κάνουν ανάνηψη χωρίς επιτυχία.

Η Αστυνομία εξετάζει τις συνθήκες του τραγικού δυστυχήματος. Όπως όλα δείχνουν, ένα ξαφνικό μπουρίνι σήκωσε τον φουσκωτό κύλινδρο μέσα στον οποίο βρίσκονταν τα δύο αδέλφια, με αποτέλεσμα να ξεφύγει από τη φουσκωτή πισίνα και να αρχίσει να χτυπά δεξιά κι αριστερά σε άλλα αντικείμενα του λούνα παρκ.

news247.gr με πληροφορίες από τα \”Νέα\”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook