Ανανεωμένο, δυναμικό, δημιουργικό και πολυσυλλεκτικό είναι το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού «ΧΑΝΙΑ: ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΑΣ» με υποψήφιο Δήμαρχο τον Μανώλη Σκουλάκη.

Το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού αποτελείται συνολικά από 180 υποψηφίους, από όλους τους κοινωνικούς, επαγγελματικούς και επιστημονικούς χώρους και απ’ όλες τις ηλιακές ομάδες, ενώ άξιο αναφοράς είναι το ποσοστό ανανέωσης του συνδυασμού που ξεπερνά το 50%, με τις γυναίκες να αποτελούν το 38% περίπου του συνόλου των υποψηφίων ενώ δυναμική συμμετοχή στο ψηφοδέλτιο έχουν και οι νέοι, αφού 1 στους 3 υποψήφιους ανήκει στην ηλικιακή ομάδα των υποψηφίων έως 40 ετών.

Σύμφωνα με τον υπ. Δήμαρχο Μανώλη Σκουλάκη «η επιλογή των υποψηφίων του Συνδυασμού έλαβε χώρα μέσα από μία διαδικασία δημιουργικής σύνθεσης προσώπων και ιδεών στη βάση συγκεκριμένων κριτηρίων, όπως το ήθος, η γνώση, η ικανότητα, η επιθυμία για προσφορά στο κοινωνικό σύνολο, η κοινωνική ευαισθησία, η διάθεση για σκληρή δουλειά, η συνέπεια και το πνεύμα συνεργασίας που απαιτείται για να πάει μπροστά ο Δήμος μας».

Μπορείτε να δείτε τον πίνακα με τους υποψήφιους του Συνδυασμού «ΧΑΝΙΑ: ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΑΣ» πατώντας εδώ

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook