Η παρουσία δύο γαλάζιων βουλευτών και η επιμονή του υπουργού Παιδείας, Κωνσταντίνου Αρβανιτόπουλου να στηρίζει ενάντια στην κομματική γραμμή τον υποψήφιο Μώραλη αναμένεται να προκαλέσει \”φουρτούνες\” στο λιμάνι του Πειραιά.

Mετά τον \”γαλάζιο\” καυγά που ξέσπασε για την παρουσία του υπουργού Παιδείας, Κωνσταντίνου Αρβανιτόπουλου στην ανακοίνωση του συνδυασμού του Γιάννη Μώραλη στον Πειραιά, απέναντι στον επίσημο υποψήφιο της Νέας Δημοκρατίας, ο κ. Αρβανιτόπουλος δεν φαίνεται να πτοείται και συνεχίζει να προκαλεί στον Βασίλη Μιχαλολιάκο.

Αντίθετα λοιπόν με τη γραμμή του Αντώνη Σαμαρά που ανανέωσε την εμπιστοσύνη του στο πρόσωπο του δημάρχου, Βασίλη Μιχαλολιάκου, ο υπουργός Παιδείας βρέθηκε σήμερα και στην παρουσίαση του ψηφοδελτίου της παράταξης του κ. Μώραλη.

Δεν ήταν όμως μόνο ο Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος που πήγε κόντρα στην κομματική γραμμή, αλλά το ίδιο συνέβη και με τον βουλευτή της Β΄ Αθήνας, Γεράσιμο Γιακουμάτο και βουλευτή Ηρακλείου, Λευτέρη Αυγενάκη.

Και οι τρεις τους βρέθηκαν στην παρουσίαση του ψηφοδελτίου του υποψήφιου κ. Μώραλη, ενώ την ίδια ώρα ο επίσημος υποψήφιος της Νέας Δημοκρατίας στον Πειραιά, Βασίλης Μιχαλολιάκος επίσης παρουσίαζε το ψηφοδέλτιο του.

newsit.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook