Την πρώτη συνάντηση, μετά την κατάθεση του ψηφοδελτίου του συνδυασμού «Κρήτη Μπορούμε» στο Πρωτοδικείο, είχε χθες βράδυ με τους υποψήφιους της ΠΕ Ηράκλειου, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κρήτης, κ. Σεραφείμ Τσόκας.

Ο κ. Τσόκας, παρουσίασε τους νέους υποψηφίους έναν – έναν χωριστά, τους ευχήθηκε καλή επιτυχία και έστειλε ένα ξεκάθαρο μήνυμα νίκης και δυναμικότητας όλου του συνδυασμού.

\"\"

Ο κ. Τσόκας, στον χαιρετισμό του είπε: «Είμαστε, ο συνδυασμός των καθαρών και έντιμων ανθρώπων που έχουμε ηθική, αξιοπρέπεια και αγάπη για την Κρήτη μας, χωρίς συμφέρον και ανταλλάγματα. Ο καθένας ξεχωριστά πρέπει να δώσει τον δικό του αγώνα, από τον δικό του χώρο, με τις δικές του δυνάμεις και την δική μας ισχυρή βοήθεια και στήριξη.

Μαζί με τον Ζαχαρία Κεφαλογιάννη, θα είμαστε δίπλα σας κάθε στιγμή που μας χρειάζεστε ή θέλετε τις συμβουλές μας. Κανένας σε αυτόν τον αγώνα δεν θα είναι μόνος του. Η μαγεία της αυτοδιοίκησης, είναι η ποικιλία των ανθρώπων που συγκλίνουν σε ένα σκοπό. Είμαστε ψηφοδέλτιο νίκης, με πολύ δυνατούς ανθρώπους. Εσείς μας οδηγήσατε στην κορυφή».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook