Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κρήτης, Σταύρος Αρναουτάκης, θα συναντηθεί σήμερα στις 17:00 με εκπροσώπους της ποδοσφαιρικής ομάδας Χερσονήσου (ΟΣΦ Χερσονήσου) ενώ στις 17:30 θα συναντηθεί με το Προεδρείο της Ένωσης Σωματείων Πετοσφαίρησης Κρήτης. Οι συναντήσεις θα λάβουν χώρα στην Περιφέρεια.

Την Πέμπτη 1 Μαΐου και ώρα 18:00 το απόγευμα, ο κ. Αρναουτάκης και κλιμάκιο Περιφερειακών Συμβούλων, του Συνδυασμού «Κρήτη Πρώτη Δύναμη», θα επισκεφθούν το Τζερμιάδο στο Οροπέδιο Λασιθίου και στην συνέχεια το Ψυχρό και τον Άγιο Γεώργιο, ενώ θα συναντηθεί με πολίτες και τοπικούς φορείς ώστε να συζητήσουν για θέματα που αφορούν την περιοχή.

Το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου (ΠΑΓΝΗ), τον ΕNISA καθώς και τον ΟΚΑΝΑ θα επισκεφθεί ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κρήτης την Παρασκευή 2 Μαΐου στις 11:00 το πρωί.

Στις 20:00 το βράδυ, ο κ. Αρναουτάκης θα παρευρεθεί στην εκδήλωση που οργανώνει ο κ. Κ. Φασουλάκης, υποψήφιος Περιφερειακός σύμβουλος με τον συνδυασμό «Κρήτη Πρώτη Δύναμη, στο «Centro» καφέ στην Αμμουδάρα.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook