Ο Έντυπος Ζωγραφικός Χάρτης της Παλιάς πόλης των Χανίων συμπληρώνει φέτος 15 χρόνια παρουσίας, προβάλλοντας όχι μόνο την καρδιά της πόλης, αλλά και ολόκληρο τον Νομό μας, σε χιλιάδες ξένους και Έλληνες Επισκέπτες…

Μια ιδέα που γεννήθηκε και υλοποιείται στα Χανιά προβάλλοντας την καρδιά της πόλης αλλά και ολόκληρο τον Νομό μας σε χιλιάδες ξένους και Έλληνες επισκέπτες… Το υψηλό αισθητικό αποτέλεσμα και η μοναδικότητά του κάνουν τον ζωγραφικό χάρτη να ξεχωρίζει από οτιδήποτε σχετικό υλικό προβολής. Αποτελεί από μόνος του ένα χρηστικό «αξιοθέατο» στα μάτια του επισκέπτη που προβάλλει με τρόπο πρωτότυπο, ελκτικό και μακροχρόνιο.  Η  ΔΩΡΕΑΝ διανομή του σε όλη την διάρκεια της τουριστικής περιόδου (ΜΑΪΟΣ – ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ) στα Info Kiosks του Γραφείου Τουρισμού του Δήμου Χανίων, στο γραφείο πληροφοριών του ΕΟΤ,  σε  επιλεγμένα Ξενοδοχεία και σε πολλούς άλλους χώρους προσέγγισης επισκεπτών, καθιστούν τον Ζωγραφικό Χάρτη «Welcome to…Chania» ένα ισχυρότατο μέσο προβολής επιχειρήσεων, προϊόντων υπηρεσιών και οποιασδήποτε άλλης δραστηριότητας αναφέρεται στον  τουριστικό τομέα. 

\"\"

Ο Χάρτης περιλαμβάνει: Ζωγραφική απεικόνισης της Παλιάς πόλης, με σήμανση των κυριοτέρων αξιοθέατων – μνημείων της πόλης ,  Χρηστικό Τοπογραφικό χάρτη της Πόλης με σήμανση όλων των σημείων που ενδιαφέρουν τον επισκέπτη (π.χ. Αρχαιολογικό Μουσείο, Σταθμό Λεωφορείων, Χώρους Στάθμευσης κλπ), Χάρτη του Νομού Χανίων με όλες τις απαραίτητες πληροφορίες-σημάνσεις , για τον επισκέπτη –οδηγό του Νομού μας.

Στον χάρτη του Νομού Χανίων θα υπάρχουν επίσης με διαφορετικό χρώμα σήμανσης, όλες οι εκτός πόλεις επιχειρήσεις που προβάλλονται σε αυτόν. Γίνετε μέρος ενός καλαίσθητου, χρηστικού και διαρκούς «ζωγραφικού» πίνακα των Χανίων «κλείνοντας θέση» στο μοναδικό και δραστικότατο αυτό μέσο προβολής.  

\"\"

Η Έκδοση του Ζωγραφικού Χάρτη “Welcome to…Chania”, Summer 2014 προγραμματίζεται να κυκλοφορήσει το τελευταίο 10ήμερο του Μαϊου 2014, σε 60.000 αντίτυπα με Δωρεάν διανομή από το διαφημιστικό γραφείο Plano ( κ. Κορκίδης Παύλος, τηλ. 6947 27 1999) στα Χανιά.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook