Με την Διοικούσα Επιτροπή του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος/Τμήματος Δυτικής Κρήτης συναντήθηκε ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Χανίων. κ. Απόστολος Βουλγαράκης, σήμερα Τετάρτη 30 Απριλίου 2014, συνοδεύομενος από τους Υποψηφίους Περιφερειακούς Συμβούλους στα Χανιά, του συνδυασμού του Περιφερειάρχη Κρήτης, κ. Σταύρου Αρναουτάκη, «Κρήτη Πρώτη Δύναμη».
Σας πλαίσια τη συνάντησης η Δ..Ε. του ΤΕΕ/ΤΔΚ υπέβαλε και συζήτησε τις θέσεις και βασικούς άξονες, όπως συνοψίζονται παρακάτω: 

1) Συνέχιση και ολοκλήρωση Πολεοδομικού – Χωροταξικού Σχεδιασμού
2) ΒΟΑΚ – συνολική ολοκλήρωση και αναβάθμιση
3) Σύνδεση ΒΟΑΚ με την Πόλη των Χανίων, το Λιμάνι της Σούδας και το Αεροδρόμιο «Ι. Δασκαλογιάννης»
4) Ολοκληρωμένος χωροταξικός – περιφερειακός σχεδιασμός για τις ΑΠΕ για την εγκατάσταση έργων ΑΠΕ για μέγιστη ισχύ στην Κρήτη
5) Εκσυγχρονισμός, περιβαλλοντική και ενεργειακή αναβάθμιση του ΑΗΣ Ξυλοκαμάρας και πρόβλεψη μετεγκατάστασής του στα πλαίσια της μελέτης χωροθέτησης 
6) Ολοκλήρωση Βιολογικών Καθαρισμών Γεωργιούπολης – Παλαιόχωρας
7) Λειτουργία παρατηρητηρίου Μελετών και Έργων Περιφέρειας Κρήτης
Η λίστα των προτεραιοτήτων της Δ.Ε. του ΤΕΕ/ΤΔΚ βρήκε σύμφωνο τον κ. Βουλγαράκη, ο οποίος επεσήμανε ότι πολλά από τα παραπάνω θέματα έχουν ήδη δρομολογηθεί και βρίσκονται σε φάση επίλυσης.
Στη συνέχεια ο κ. Βουλγαράκης επισκέφτηκε τα γραφεία της ναυτιλιακής εταιρείας ΑΝΕΚ Lines, όπου συναντήθηκε με τα μέλη του Διοικητικού της Συμβουλίου και με το προσωπικό, ώστε να συζητηθούν τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η εταιρεία.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook