Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρακολούθησε την πραγματοποίηση του φετινού "RUN GREECE" στο Ηρακλειο, ο υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Μιχάλης Βαμιεδάκης, μένοντας απόλυτα ικανοποιημένος από την αποδοχή που έχει η συγκεκριμένη πρωτοβουλία στον κόσμο.

Ο ίδιος μάλιστα, σε συνομιλία του με τοπικούς φορείς και παράγοντες του Ηρακλείου, όπως ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ΟΛΗ κ. Γιάννης Μπρας, επισήμανε πως κάθε τέτοια πρωτοβουλία, που έχει τόσο μεγάλη απήχηση, είναι επιτακτική ανάγκη να αναδεικνύεται και να αξιοποιείται προς όφελος της κοινωνίας, του Τουρισμού και της Οικονομίας γενικότερα. 

"Η Περιφέρεια Κρήτης, οφείλει - και θα το κάνει στο άμεσο μέλλον - να συγκεντρώσει και να καταρτίσει ένα ενιαίο πρόγραμμα, το οποίο θα συμπεριλαμβάνει όλες τις πολιτιστικές και αθλητικές εκδηλώσεις που γίνονται κάθε χρόνο στο σύνολο του νησιού, ώστε αυτές να αποτελέσουν πόλο έλξης για τους επισκέπτες. Κατ` αυτό τον τρόπο θα δίνεται η δυνατότητα να προγραμματίζουν τις διακοπές τους, συνδυάζοντας τις με τις εκδηλώσεις που θεματικά τους ενδιαφέρουν", δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Βαμιεδάκης.