Μπορεί να είναι μελαχρινή και άρα διαφορετική από ό,τι την έχουμε συνηθίσει αλλά δεν παύει να είναι μια από τις πιο ποθητές γυναίκες όλου του πλανήτη και σίγουρα μια γυμνή της εμφάνιση θα ταράξει πολλούς.

Ο λόγος για την Σκάρλετ Γιόχανσον η οποία στάθηκε ολόγυμνη μπροστά στον κινηματογραφικό φακό του Βρετανού Τζόναθαν Γκλέιζερ για τις ανάγκες των γυρισμάτων της δραματικής ταινίας επιστημονικής φαντασίας «Κάτω Από το Δέρμα». 


Φορώντας μία μελαχρινή περούκα, η 29χρονη Σκάρλετ ενσαρκώνει μία εξωγήινη που «επιστρατεύει» τις καμπύλες της για να «ψαρεύει» ανυποψίαστους άντρες που στη συνέχεια τους εξαφανίζει με μυστηριώδη τρόπο.


Η ίδια πάντως δεν φαίνεται να προβληματίζεται από τη συμμετοχή της σε ερωτικές σκηνές που απαιτούν να εμφανίζεται όπως τη γέννησε η μητέρα της μπροστά στον κινηματογραφικό φακό. «Το γυμνό είναι γραμμένο μέσα στο σενάριο και ελπίζω να συμφωνήσει το κοινό σε αυτό, ότι στην ταινία το γυμνό δεν είναι ιδιαίτερα απολαυστικό. Είναι κάτα κάποιο τρόπο βιολογικό και παράξενο...Νομίζω ότι υπάρχει μία πρόθεση πίσω από αυτό!» δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή της. 


Αψηφώντας την αμηχανία -που όπως παραδέχτηκε- της προκάλεσαν οι ερωτικές σκηνές, το αποτέλεσμα φαίνεται να τη δικαιώνει. Μάλιστα, η εικόνα του αψεγάδιαστου γυμνού κορμιού της, έκανε πολλούς χρήστες των social media να αναρώτηθουν κατά πόσο πρόκειται για αληθινά καρέ καθώς πολλοί είναι εκείνοι που εκτιμούν ότι υπέστη επεξεργασία εξαφανίζοντας τις τυχόν ατέλειες της. Από την άλλη, τα πλάνα της συγκεκριμένης ταινίας έχουν μεγάλες ομοιότητες με τις γυμνές φωτογραφίες που διέρρευσαν τον Σεπτέμβριο του 2011.

Η ταινία «Κάτω από το δέρμα» έκανε πρεμιέρα την 1η Μαίου στην Ελλάδα.